Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Osobnosti smútia za Fedorom Flašíkom (†66): Dojemné slová exmanželky Beňovej, Boris Kollár v slzách

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Vlado Anjel, Ramon Leško, Getty Images)

BRATISLAVA - Slovensko dnes zasiahli smutné správy. Medzi nimi nepochybne je aj informácia o úmrtí mediálneho mága Fedora Flašíka. Podnikateľ prehral boj so zákernou rakovinou vo veku 66 rokov. Exmanželka europoslankyňa Monika Beňová na neho spomína ako na milého človeka. Ťažko nesie stratu aj bývalý šéf parlamentu Boris Kollár.

Na úmrtie známeho podnikateľa zareagoval šéf hnutia Sme rodina a bývalý predseda parlamentu Boris Kollár, ktorý Flašíkovú smrť nesie ťažko. "Feďko, tento status sa mi píše veľmi ťažko.Mám hrču v krku a slzy mi tečú po tvári. Čo sa k tomu dá napísať.Veľmi som sa o teba bál, pomôcť som ti nemal ako, tak som sa za teba modlil. Prežil som s tebou krásne chvíle, nebol si kamarát na jednu večeru, ale na celý život. Naše rozhovory o živote, politike, ale aj čas strávený na mori. Sú to nezabudnuteľná chvíle, fragmenty života a aj kvôli nim môžem odpovedať, ak sa niekto opýta, aký si mal život, tak odpoveď bude skvelý, a to aj vďaka tvojim čriepkom v ňom.Velmi budeš chýbať kamarát…teraz uz len plačem," napísal zronený Kollár. 

"S hlbokým zármutkom Vám musíme oznámiť, že nás zasiahla veľmi smutná správa. Náš šéf, otec a priateľ nás navždy opustil. Česť jeho pamiatke," uviedol na sociálnej sieti portál Ereport, ktorý Flašík vlastnil. 

"Odpočívaj v pokoji Fedi. Navždy ostaneš v našich spomienkach ako dobrý a milý človek s veľkým a spravodlivých srdcom. Myslíme na tvojich najbližších a vyjadrujeme im úprimnú sústrasť," reagovala Flašíková exmanželka Monika Beňová. 

 

"Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine nášho kamaráta Fedora Flašíka, ktorý dnes prehral boj s ťažkou chorobou. Odpočívaj v pokoji, budeš nám všetkým chýbať!," uviedla prešovská krajská organizácia strany Smer-SSD na sociálnej sieti.

"Tisícky spoločných rozhovorov, smiech i rozčúlenie, úprimmé rady, politické debatky pri káve, žiadne zbytočné manévre, ale tie príznačné Fedorovské emócie, ktoré som mala rada a tisícky vecí s Tvojou pečaťou Feďko, na to všetko budem spomínať. Úprimnú sústrasť rodine, všetkým blízkym," napísala bývalá podpredsedníčka parlamentu za Smer Renáta Zmajkovičová. 

...

 

Viac o téme: úmrtieFedor Flašík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu