Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

AKTUÁLNE VIDEO Hrôzostrašná nehoda dvoch kamiónov! Z áut šľahali plamene: Hlásia zraneného, zasahujú všetky záchranné zložky

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tip čitateľa)

HENDRICHOVCE - Plamene aktuálne zachvátili nákladné auto na dieľnici D1 pred Hendrichovcami smerom z Prešova na Poprad. Cesta je úplne zahalená čiernym dymom a nedá sa prejsť. Na mieste sa tvoria kolóny. Hlásia zranených. Zvýšte opatrnosť.

Hrôzostrašné video zachytáva nákladné auto na diaľnici D1, z ktorého šľahajú plamene. Diaľnica pred Hendrichovcami smerom z Prešova na Poprad je preto momentálne neprejazdná a tvoria sa kolóny. Hustý čierny dym, ktorý z plamene ide, však komplikuje dopravu aj na druhej strane diaľnice. Okrem toho sú tam aj odstavené autá a po ceste sa pohybujú chodci. Vodiči by preto mali zvýšiť opatrnosť. Cestu obídete cez Chminiansku Novú Ves a Bertotovce.

Auto na diaľnici zachvátili plamene (Zdroj: Tip čitateľa)

AKTUÁLNE VIDEO Hrôzostrašná nehoda
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Prešovský kraj)

Ako sa nám podarilo zistiť, nákladné auto začalo horieť po nehode. "Dnes (11.04.2024) okolo 13-tej  hodiny došlo na diaľnici D1 v smere Prešov – Poprad k dopravnej nehode dvoch kamiónov. V dôsledku zrážky začalo jedno z vozidiel horieť. Jeden z vodičov bol na mieste podrobený dychovej skúške, výsledok bol negatívny, druhý vodič bol prevezený do nemocnice, nakoľko utrpel zranenia. Na mieste sú všetky záchranné zložky," potvrdila policajná hovorkyňa.

AKTUÁLNE VIDEO Hrôzostrašná nehoda
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: DiaľnicaPlamenePrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu