Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálna nehoda! Auto zrazilo chodkyňu, vodič po nej prešiel aj druhýkrát: Po takmer dvoch týždňoch zomrela

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BRATISLAVA - Koncom marca došlo vo Zvolene k nehode. Auto pri cúvaní narazilo do 70-ročnej chodkyne. Následne sa vodič pohol dopredu a ženu prešiel opäť. Napriek obrovskej snahe záchranárov po takmer dvoch týždňoch žena, žiaľ, zomrela.

Pred takmer dvomi týždňami došlo vo Zvolene k dopravnej nehode, kedy vodič osobného auta zrazil 70-ročnú chodkyňu. "Podľa predbežných zistení k nehode došlo tak, že vodič pri cúvaní ohrozil chodkyňu, ktorá v tom čase prechádzala po ceste na ktorú vodič s autom cúval, následkom čoho, pravou zadnou časťou auta narazil do chodkyne, pričom po nej prešiel zadným kolesom. Následne sa s autom pohol v pred, pričom po nej prešiel ešte raz," informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

archívne video

S troma mladými obeťami nehody autobusu sa lúčili stovky ľudí (Zdroj: TASR/Adriána Hudecová)

Ženu okamžite previezli do nemocnice, kde sa jej snažili zachrániť život. Napriek obrovskej snahe záchranárov však napokon žena zomrela. "V nedeľu (7.4.) žena na adrese svojho bydliska zomrela. Polícia v tejto veci vedie trestné stíhanie pre usmrtenie a prípad ďalej vyšetruje. Za účelom vykonania znaleckého posudku boli do vyšetrovania pribratí aj znalci z odboru zdravotníctva," dodala polícia.

Brutálna nehoda! Auto zrazilo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Viac o téme: NehodaZraneniaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu