Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dominika Cibulková to povedala na plné ústa: TAKTO volila v prvom kole a bude aj v druhom!

(Zdroj: Topky/ Vlado Anjel, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá slovenská úspešná tenistka Dominika Cibulková sa po dlhých úvahách rozhodla svojim fanúšikom zveriť so svojim názorom na prezidentské voľby. Kým viacero známych osobností zo spoločenského života verejne vyjadrilo podporu Ivanovi Korčokovi, Cibulková sa vo volebnej miestnosti priklonila k Petrovi Pellegrinimu.

Predsedovi parlamentu Petrovi Pellegrinimu, ktorý v prvom kole zaostal za exministrom zahraničia Ivanom Korčokom nečakane až o takmer 124-tisíc hlasov, ohlásila podporu na svojich sociálnych sieťach. "Aj ja sa zaujímam o tieto veci, samozrejme doma sa o tom bavíme a to, že sa k týmto veciam nevyjadrujem neznamená, že sa o ne nezaujímam. Povedala som si, že vám poviem, koho ja som volila v prvom kole a koho idem voliť v druhom kole,“ uviedla Cibulková vo videu na svojich sociálnych sieťach.

"Môj kandidát je Peter Pellegrini, pretože je mi ľudsky veľmi sympatický a myslím si, že bude dobre reprezentovať našu krajinu,“ zverila sa Cibulková. "Či vyhrá ten alebo onen, nezabúdajme na to, že voľba prezidenta nie je taká dôležitá, aby sme sa nekamarátili a zabudli by sme na rešpekt,“ uviedla na záver.

Dominika Cibulková o voľbe prezidenta (Zdroj: Facebook/Dominika Cibulková)

Pod svojim videom následne vypla komentáre. Cibulkovú sleduje na Instagrame takmer 500-tisíc ľudí a jej Facebook účet má takmer 600-tisíc sledovateľov.

Pellegriniho nepriamo podporil aj Attila Végh

K podpore Petra Pellegriniho sa nepriamo pridal aj úspešný slovenský MMA zápasník Attila Végh. Ten nahral video s okuliarmi podobnými, ako nosí Ivan Korčok, pričom hovorí, že cez ne nič nevidí a už vôbec nie našu budúcnosť. "Buďte v obraze a rozhodnite sa správne,“ vyzval fanúšikov vo svojom videu.

Viac o téme: Dominika CibulkováPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu