Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa značka mu dala košom! Attila Végh sa zapojil do politiky a prišiel o kšeft: Komunizmus sa vrátil, sťažuje sa

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Vlado Anjel, Facebook/Attila Vegh)

BRATISLAVA - Populárny slovenský bojovník a vplyvný influencer Attila Végh pred voľbami prostredníctvom videa podporil prezidentského kandidáta Petra Pellegriniho. Tým ale porušil interné pravidlá spoločnosti Renault Slovensko a automobilka sa tak rozhodla rozviazať s ním spoluprácu. Samotný Végh to oznámil na svojich sociálnych sieťach, kde zároveň zverejnil komunikáciu svojho manažéra so zástupkyňou značky.

MMA zápasník Attila Végh má na svojom Instagrame cez 400-tisíc sledujúcich a svoj profil vo veľkom využíva aj na propagovanie rôznych značiek a spoločností. Jednou z takých bol dlhodobo aj Renault Slovensko. Automobilka sa s ním ale po prezidentských voľbách rozhodla spoluprácu ukončiť.

Renault to v správe pre Véghovho manažéra odôvodnil tým, že jeho ambasádori by mali byť politicky neaktívni, pretože francúzska firma má takto nastavené pravidlá. "Veľká nevôľa sa zniesla na Attilu. Čo by sa dalo ustáť. Ale budem úprimná, nie aj keď náš celý tím ľudí sme na opačnej strane. My, naši najbližší, naše „bubliny“. Za toto sa ja neviem postaviť. Lebo z môjho pohľadu nejde o rešpekt voči inému názoru. Ale podporu strany, ktorá klame a je krivá," napísala v maile manažérka.  

Známa značka mu dala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Attila Vegh)

Végha postoj firmy nahneval

Végh pod svojim príspevkom napísal, že so svojimi fanúšikmi potrebuje podeliť o skúsenosť, ktorá v ňom „vzbudila pocit, že komunizmus sa vrátil“. "Dnes som obdržal email, ktorým ma istá komerčná značka trestá za to, že som slobodne prejavil pri voľbe prezidenta svoj súkromný politický názor a presvedčenie. Žiaľ, realita je zrejme taká, že pokiaľ máte a nedajbože prejavíte svoj názor verejne, môže sa stať, že prídete o partnerstvo, možno biznis a možno neskôr budú za váš názor aj zatvárať," reagoval nahnevaný Végh.

Známa značka mu dala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Attila Vegh)

Viac o téme: Peter PellegriniAttila VéghRenault Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu