Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Policajti riešia unikátny prípad, aký ešte asi nezažili: Neuveriteľné, čo si dovolil tento vodič!

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Nitrianski policajti vypátrali muža, ktorý na odcudzenom aute absolvoval výlety po Slovensku, Maďarsku a napriek trestu vyhostenia i po Česku. Práve tam natankoval do odcudzeného vozidla pohonné látky a bez zaplatenia odišiel. Nezastavila ho ani skutočnosť, že má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Obvinený 25-ročný muž odcudzil z priestorov budovy na Levickej ulici vo Vrábľoch zväzok kľúčov, pomocou ktorých otvoril osobné motorové vozidlo Opel Astra combi v hodnote 15-tisíc eur. Auto stálo zaparkované vo dvore areálu. V odcudzenom vozidle sa vydal na cesty.

archívne video

Polícia vyšetruje krádež v predajni s elektronikou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia vyhlásila po mužovi pátranie. "Pri vybavovaní nových dokladov a preverovaní mužovej totožnosti systém osobu automaticky identifikoval s výstrahou, že sa nachádza v pátraní," skonštatovala polícia. Muž čelí obvineniu nielen z trestného činu krádeže, ale aj marenia výkonu úradného rozhodnutia. Vzhľadom na svoj pestrý register trestov je väzobne stíhaný.

Viac o téme: TankovanieTrestMužAutoKrádežZákaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu