Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TOTO sme ešte v parlamente nemali! Pozrite, v čom prišiel oblečený poslanec PS: Neuveríte vlastným očiam

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Už druhý deň v parlamente takmer nikto nie je a do práce neprišli viac ako dve tretiny poslancov. Rokovať sa má o návrhu na odvolanie ministerky Martiny Šimkovičovej (nominantka SNS). V pondelok sa prezentovalo len 47 poslancov a v utorok najskôr 43, pri druhom hlasovaní 53 poslancov. A jeden z toho mála poslancov, čo sa v Národnej rade SR nachádza, zvolil naozaj nevšedný odev... Ale len naoko.

Minulý týždeň kritizoval predseda parlamentu Peter Pellegrini Richarda Dubovického z Progresívneho Slovenska, ktorý podľa neho nezvolil na skladanie sľubov vhodný odev. "Z úcty k Ústave SR by ste mali mať oblek riadne ustrojený alebo kroj," povedal a vyzval ho, aby do budúcna dodržoval nejaký dress code. Dubovický mal vtedy oblečený oblek s tričkom.

achívne video

Poslanecký sľub zložili noví poslanci Glück a Dubovický (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Tentoraz na naozaj nevšedný outfit do parlamentu stavil poslanec Michal Sabo (PS). Na schôdzu o návrhu na odvolanie ministerky Šimkovičovej si obliekol dlhé farebné kimono. Pod ním však mal oblek podľa protokolu.

TOTO sme ešte v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

"Som hrdým podporovateľom slovenskej módy a domáceho dizajnu. Toto kimono je slovenskej značky a použitá látka bola dizajnovaná a tkaná na Slovensku. Som preto úprimne rád, že vyvolalo zaslúžený záujem. Pod kimonom mám samozrejme oblečený klasický oblek v súlade s protokolom a bežnými zvyklosťami," sprostredkovalo vyjadrenie Saba pre Topky mediálne oddelenie PS.

TOTO sme ešte v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Viac o téme: KimonoMichal SaboParlament
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu