Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nový párik v politike prichytený: Ministrovi Takáčovi robí spoločnosť Kollárova EX! TOTO odkázala novinárom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Ramon Leško, Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Bývalí kolegovia z hradného kopca sa spolu na verejnosti ukazujú častejšie a častejšie. Reč je o bývalých parlamentných kolegoch Petre Krištúfkovej (Sme Rodina) a Richardovi Takáčovi (Smer-SD), ktorý je dnes šéfom rezortu pôdohospodárstva. Napriek tomu, že svoj údajný vzťah sa snažia udržiavať v tichosti, sa dnes v kuloároch šíria už najrôznejšie reči. Neuveríte, ako Kollárová ex reagovala na otázky o údajnom vzťahu.

archívne video

Pevne verím, že sa nám podarí zvýšiť sebestačnosť aj v ďalších segmentoch, tvrdí Richard Takáč (Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa)

O údajnom romániku medzi ministrom pôdohospodárstva Takáčom a bývalou poslankyňou za Sme Rodina Petrou Krištúfkovou sa v kuloároch hovorí už nejaký ten piatok. Ako píše portál Plus 7 dní, vidieť ich v Bratislave a párik zahliadli už aj v Takáčovom rodnom meste Prievidzi.

Richard Takáč
Zobraziť galériu (3)
Richard Takáč  (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

O tom, že to medzi nimi iskrí vypovedá aj búrlivá reakcia Krištúfkovej, ktorá na novinárke nenechala suchú jedinú nitku! Na otázky o svojom vzťahu reagovala rázne. „Ale ja už nie som verejne činná osoba, ja už nemusím vôbec na nič odpovedať. Ja vás môžem kľudne poslať kam chcete. A ďalšia vec? Máte pocit, že som vám niekedy odpovedala na súkromné veci? Nie. A súkromie je čo?” povedala pre portál. Keď svojou otázkou na ministra Takáča, zjavne, zaťali do živého, uchýlila sa k útoku. „A vy ste úplná krava!” reagovala na otázky.

Nový párik v politike
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív Sme Rodina)

Portál zverejnil aj fotografie, na ktorých sa Takáč s Krištúfkovou v zimnom počasí držia za ruky či také, na ktorých nastupujú do Krištufkovej luxusného auta, ktoré šoféroval samotný minister. V kuloároch sa však už dávno šepká o tom, že prvá iskra medzi nimi preskočila už v dobách, kedy spolu sedeli v parlamentných laviciach.  

Viac o téme: Boris KollárPárikPetra KrištufkováRichard TakáčRománik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu