Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Colníci našli Američanke v bratislavskom podniku bielu kryštalickú látku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Príslušníci finančnej správy z Colného úradu (CÚ) Bratislava našli v kabelke 24-ročnej Američanky podozrivú bielu kryštalickú látku s neznámym obsahom. Stalo sa tak počas kontroly v podniku na Obchodnej ulici v Bratislave. TASR o tom informovala hovorkyňa CÚ Bratislava Drahomíra Adamčíková.

V súčinnosti so štátnou políciou kontrolovali colníci v uplynulých dňoch prevádzkové priestory podniku na Obchodnej ulici. Do akcie nasadili aj služobného psa vycvičeného na vyhľadávanie omamných a psychotropných látok. "Ten pozitívne označil otvorenú dámsku kabelku, ktorá sa nachádzala pri 24-ročnej Američanke. Na otázku, či je to jej kabelka, odpovedala kladne. Uviedla, že sa v nej nič nenachádza," vysvetlila hovorkyňa.

Colníci a policajti však následne vyložili obsah kabelky na stôl a zistili, že vo vnútri bola peňaženka a sklenená dóza. Adamčíková spresnila, že dóza obsahovala vrecká s neznámym obsahom bielej kryštalickej látky. "Keďže vzniklo podozrenie na prítomnosť omamných a psychotropných látok, príslušníci Policajného zboru si osobu prevzali spolu s neznámou kryštalickou látkou na ďalšie procesné úkony," dodala.

Viac o téme: ColníciAmeričankaBratislavaBiela kryštalická látka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu