Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drogový zásah na Kysuciah sa zvrtol na drámu: Pri policajnej naháňačke sa strieľalo!

(Zdroj: Polícia SR, TASR/Jakub Kotian, Getty images)

KYSUCE – Dramatické momenty a policajná naháňačka s výstrelmi poznačili utorkový večer na Kysuciach. Polícia tam vykonala akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti, pri ktorej zadržali jednu osobu.

Počas akcie policajti pohotovostného policajného útvaru KRPZ v Žiline v utorok večer zastavovali vozidlo zn. Volkswagen Passat. Vodič ale nerešpektoval znamenia na zastavenie a bezohľadnou neprimerane rýchlou jazdou, obmedzoval a ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky.

Policajti preto použili v zmysle zákona varovné výstrely zo služobnej zbrane do vzduchu. "32 ročný vodič bol obmedzený na osobnej slobode. K zraneniu žiadnych osôb nedošlo. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania,“ ozrejmila polícia na sociálnej sieti.

Policajná naháňačka na Kysuciach (Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj)

Podozrivý mal drogy vyhodiť z auta

Naháňačka sa podľa informácii TV JOJ skončila v Kysuckom Novom Meste, kde sa muž ukryl vo vchode jednej bytovky. Kukláčom ale neušiel. Policajti následne prehľadávali priekopy pri ceste v Kysuckom Lieskovci. Podozrivý mal totiž počas jazdy z auta vyhodiť drogy. "Po vykonaní procesných úkonov bola osoba prepustená zo zadržania," uvádza polícia. 

Viac o téme: KysuceVarovné výstrelyDrogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu