Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE Čelná zrážka autobusu a auta: Centrum Trnavy je ochromené! Vodič je mŕtvy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

TRNAVA - Dopravu v Trnave ochromila dnes dopoludnia vážna dopravná nehoda. V centre mesta došlo k čelnej zrážke autobusu MHD a osobného auta. Vodič osobného auta, žiaľ, zomrel.

Aktualizované 12:20 "Záchranári už žiaľ 56 ročnému vodičovi auta nedokázali pomôcť. To či bola príčinou úmrtia čelná zrážka, alebo jeho zdravotný stav, bude predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," uviedla polícia. Cestujúci v autobuse, ani jeho vodič, sa pri zrážke nezranili. Dychová skúška u vodiča autobusu mala negatívny výsledok. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.

Polícia musela zatvoriť cestu

K nehode došlo na Rybníkovej ulici v meste Trnava. "Policajné hliadky museli uzavrieť ul. Šrobárovu. Ak vám to situácia umožňuje, úseku sa vyhnite," uviedla polícia. 

archívne video

Na čerpacej stanici pri D1 auto v plnej rýchlosti vletelo do jedného zo stojanov (Zdroj: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov)

Podľa prvotných informácií mal vodič osobného auta plynule prejsť do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autobusom. Policajti na mieste preverujú aj informáciu, či k nehode nemohlo prísť z dôvodu náhlej zdravotnej indispozície vodiča.

"Pri nehode sa vážne zranil Trnavčan z osobného auta. Cestujúci v autobuse, ani jeho vodič, sa pri zrážke nezranili. Dychová skúška u vodiča autobusu mala negatívny výsledok," dodali. 

 

Viac o téme: NehodaPolícia TrnavaAutoAutobus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu