Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexuálny škandál na východe! Zviera v ľudskej koži: Muž zneužíval malé deti, nakazil ich pohlavnou chorobou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MICHALOVCE - Skutočne odporný prípad sa stal na východe Slovenska. Podľa polície tam mal 31-ročný muž z okresu Sobrance sexuálne zneužívať malé deti. Doteraz sa podarilo stotožniť až 3 znich vo veku 7, 8 a 11 rokov, ktoré dokonca nakazil pohlavne prenosnou chorobou. Obetí má však byť viac. Prípad vyšetruje polícia.

Východným Slovenskom otriasol skutočne nechutný prípad. 31-ročný muž z okresu Sobrance mal sexuálne zneužívať maloleté deti. V súčasnosti sa policajtom podarilo stotožniť 3 deti vo veku 7,8 a 11 rokov, ktorým po jeho vyčíňaní bola diagnostikovaná pohlavne prenosné ochorenie. Vyšetrovanie však poukazuje na to, že obetí mohlo byť oveľa viac.

archívne video

Krajský súd v Bratislave poslal do väzby obvineného záchranára (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Muž svoje sexuálne obete lákal rovnakým spôsobom. "Výsledkom bolo zistenie, že poškodené maloleté osoby spájala jedna a tá istá osoba – osoba obvineného. Rovnaké bolo nielen miesto, ale i spôsob, akým ku spáchaniu skutkov dochádzalo. Obvinený muž dokonca používal aj rovnakú „návnadu“, akou maloletých presvedčil splniť jeho úmysly," poznamenali muži zákona.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Michalovciach muža už obvinil zo zločinu sexuálneho zneužívania, prečinu ohrozovania pohlavnou chorobou a zločinu sexuálneho násilia v štádiu pokusu. "Michalovský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného muža do vyšetrovacej väzby. Sudca michalovského súdu podnetu vyhovel a muž už „sedí“ vo vyšetrovacej väzbe," skonštatovala polícia na sociálnej sieti.

Zároveň dodala, že "vzniesť obvinenie bolo možné na základe dôkaznej situácie, na podklade doposiaľ zadovážených dôkazov i vykonaných potrebných procesných úkonov. Keďže v tomto prípade sú poškodenými osobami viaceré maloleté deti, bolo potrebné a priam nevyhnutné, postupovať veľmi citlivo, primerane veku i dôsledkom, ku ktorým došlo." Viac informácií k prípadu však nateraz poskytnúť nechcela vzhľadom na citlivosť celého prípadu, nízky vek poškodených osôb a aby nedošlo k sťaženiu vyšetrovania.

Viac o téme: DetiPolícia Pohlavná chorobaZneužívanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu