Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia vypátrala vodiča, ktorý v Trenčíne zrazil chodkyňu a z miesta ušiel

Polícia vypátrala vodiča, ktorý v Trenčíne zrazil chodkyňu a z miesta ušiel
Polícia vypátrala vodiča, ktorý v Trenčíne zrazil chodkyňu a z miesta ušiel (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

TRENČÍN - Dopravní policajti z Trenčína vypátrali vodiča auta, ktoré v pondelok (8. 1.) ráno zrazilo chodkyňu na priechode pre chodcov v trenčianskej mestskej časti Opatová. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý ukradol šperky v hodnote vyše 84-tisíc eur (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Vďaka vykonaným procesným a zaisťovacím úkonom na mieste dopravnej nehody a okamžitej reakcii policajtov Okresného dopravného inšpektorátu v Trenčíne sa podarilo vypátrať a následne stotožniť neznámeho vodiča, ktorý mal účasť na dopravnej nehode. Na mieste nehody nezotrval a neposkytol pomoc zranenej chodkyni," informuje polícia.

Osobné motorové vozidlo značky Alfa Romeo policajti vypátrali a zaistili pre účely znaleckého skúmania v utorok (9. 1.). V prípade začala polícia trestné stíhanie pre prečin neposkytnutia pomoci. Zavinenie dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.
 

Viac o téme: PátranieDôchodkyňaVodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu