Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Živá hudba a vianočné pozdravy od detí základných škôl: Vybrať iba štyri bolo naozaj náročné, vysvetlila prezidentka Čaputová

Prezidentka SR Zuzana Čaputová praje celému Slovensku šťastné a veselé Vianoce
Prezidentka SR Zuzana Čaputová praje celému Slovensku šťastné a veselé Vianoce (Zdroj: Facebook/Zuzana Čaputová )

BRATISLAVA - Nech nikomu počas Vianoc nechýba pohoda, vľúdnosť a ľudskosť. Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová vyslovila tieto slová ešte počas včerajšieho dňa. Okrem toho sa postarala o hudobnú vsuvku, keď uverejnila nádherné video priamo z Prezidentského paláca. Jej kancelária okrem toho uverejnila aj najkrajšie vianočné kresby od detí.

archívne video

Prezidentka na vianočnej návšteve v Dopravnom podniku Bratislava (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

"Želám si, aby sme dnes pod stromčekom našli pohodu, ľudskosť a vľúdnosť. Pokojné a požehnané Vianoce!", uviedla prezidentka v príspevku, ktorý uverejnila na sociálne siete. Melódia obľúbenej vianočnej piesne "Tichá noc, svätá noc" zaznela naživo priamo z Prezidentského paláca.

Kresby pre prezidentku

Autormi vianočných a novoročných pozdravov v prezidentskej kancelárii sú podľa prezidentky Čaputovej mimoriadne talentované deti zo škôl v Detve, v Bátke a v Palíne.

"Krásne vianočné motívy vytvorili Veronika, Elizabeth, Peter a Kevin. Moje poďakovanie však patrí všetkým žiakom a žiačkam, ktoré sa do tvorby vianočných pozdravov zapojili. Vybrať z čarovných kresieb iba štyri bolo naozaj ťažké," vyjadrila sa hlava štátu. Na záver ešte všetkým zaželala veľa pohody v nasledujúcich sviatočných dňoch.

Viac o téme: PrezidentkaPrezidentský palácZuzana ČaputováVianoceBratislavaSlovenká republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu