Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obľúbenú vianočnú pochúťku sťahujú z pultov: Zákazníkom vracajú peniaze! Skontrolujte, či ju nemáte doma

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Pár dní pred Vianocami prichádzajú pre zákazníkov zlé správy. Obchodný reťazec BILLA sťahuje z predaja obľúbené sladkú pochúťku, ktorú si mnohí Slováci spájajú práve s týmito sviatkami – sušené figy.

archívne video 

Akonáhle nastanú výkyvy v potravinách, nastúpi štát s regulačnými opatreniami, tvrdí Robert Fico (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Z regálov sťahujú produkt BILLA FIGY SUŠENÉ GARLAND, 200g. „Na základe laboratórnej analýzy bol produkt označený za nevyhovujúci pre možný výskyt tmavších plodov zníženej kvality,“ uviedli. Týka sa to produktov s dátumom minimálnej trvanlivosti 30.8.2024, so šaržou L: 090084336-11-562 a EAN kódom 8584444011980.

Obľúbenú vianočnú pochúťku sťahujú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Billa)

„K informovaniu zákazníčok a zákazníkov sme pristúpili bezodkladne po obdržaní informácie o výsledkoch testu. Zároveň robíme všetky potrebné kroky, aby sme zistili dôvod zníženej kvality tovaru a nastavili preventívne opatrenia na zamedzenie týchto nepríjemných javov,“ uviedol obchodný reťazec na svojej stránke.

„Ospravedlňujeme sa vám za spôsobené nepríjemnosti a všetky naše zákazníčky a zákazníci môžu zakúpený tovar vrátiť v ktorejkoľvek predajni BILLA aj bez pokladničného dokladu. Peňažná suma im bude vyplatená v plnej výške,“ dodali.

Viac o téme: PotravinyVýrobokFigyBILLAStiahnutie z predaja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu