Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zásah na škole v Bernolákove: Prehovorili spolužiaci! Študent mal tvrdiť, že má v skrinke bomby

Nové farby polície a nové policajné autá
Nové farby polície a nové policajné autá (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

BERNOLÁKOVO – V škole sa chválil, že ma v skrinke bomby, prišla si po neho polícia. Zo školy v Bernolákove v stredu muži zákona počas vyučovania odviedli jedného zo študentov. Najskôr sa špekulovalo, že to môže mať súvis s výhražnými mailmi adresovanými viacerým školám, to však polícia odmietla. O čo teda išlo.

Polícia reaguje na výhražné maily na školách (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Informácie o zásahu polície prišli v čase, keď celá krajina žila v obavách z možných útokov na školy, ktorými sa neznáma osoba vyhrážala prostredníctvom mailov. Prísť k nim malo práve 6. decembra.

„Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci aktuálne preverujú podozrenie z možného protiprávneho konania jedného zo študentov strednej školy v Bernolákove,“ potvrdila ešte v stredu polícia. Zároveň však vylúčili, že udalosť súvisí s výhražnými správami smerovanými na stredné školy v utorok.

Podľa Nového času sa mal chlapec spolužiakom chváliť, že si vyrobil dve bomby a tie má v skrinke. Okrem toho údajne spolužiakom tiež zvykol ukazovať fotky  zbraní. Má ísť o 18-ročného študenta druhého ročníka. Prítomní pri akcii mali byť aj jeho rodičia.

Viac o téme: ŠtudentZásahPolícia BernolákovoŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu