Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tieto horské priechody a cesty sú uzavreté pre nákladnú dopravu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Horský priechod Dobšinský kopec i cesta druhej triedy medzi Muráňom a Červenou Skalou sú uzavreté pre dopravu nad 3,5 tony. Na horskom priechode Vyšehrad a na úseku cesty druhej triedy Rudno - Turčiansky Ďur je poľadovica. V stredu ráno o tom informovala Slovenská správa ciest (SSC) na webe zjazdnost.sk.

Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty sú zjazdné. Čerstvý alebo kašovitý sneh do trojcentimetrovej hrúbky sa nachádza na úsekoch ciest R1 Kováčová - Kremnička, R3 Trstená - Tvrdošín a R4 Svidník-obchvat. Zelená vlna RTVS upozorňuje, že na diaľnici D1 za Prešovom smerom do Košíc sú v pravom pruhu veľké kusy ľadu. 

Archívne video: Na linku 71 dnes v Bratislave zaradili 24,7m dlhý 

Na linku 71 dnes v Bratislave zaradili 24,7m dlhý "megatrolejbus" (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Zjazdné sú aj cesty prvej až tretej triedy. Ich povrch je prevažne vlhký až mokrý. "Na východnom Slovensku a na severe Slovenska je povrch vozoviek miestami pokrytý vrstvou čerstvého, kašovitého alebo utlačeného snehu do hrúbky jeden až tri centimetre, ojedinele až do štyroch až desiatich centimetrov," priblížila SSC. Vozovky na horských priechodoch sú prevažne pokryté vrstvou čerstvého, kašovitého alebo utlačeného snehu. Podľa SSC sú však zjazdné.

Viac o téme: DopravaUzavretéNákladná dopravaDobšinský kopecMuráňHorské priechodyČervená Skala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu