Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Posun v prípade nebohej Šarloty (†21): Polícia napokon prišla s OBVINENÍM jedného zo zadržanej dvojice mladíkov!

Posun v prípade úmrtia Šarloty. Zobraziť galériu (2)
Posun v prípade úmrtia Šarloty. (Zdroj: Instagram.com/X., TASR/Pavol Zachar)

BRATISLAVA - S koncom týždňa Slovensko zasiahla mimoriadna tragédia z Nového Mesta nad Váhom, kde došlo k neznámemu úmrtiu mladej ženy, ktorá smrť našla vo vlastnej posteli. Celé mesto v okolí paneláku napokon obkolesili policajti, ktorí podľa posledných správ zadržali až dvoch podozrivých mladíkov! Teraz v tomto závažnom prípade nastal posun.

archívne video

Falošná doktorka vylákala od 82-ročnej seniorky 15-tisíc eur (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Informuje o tom portál TVNoviny.sk. Podľa sobotných správ totiž došlo k zadržaniu až dvoch mladých ľudí vo veku 23 a 25 rokov. Viacerí susedia sa pritom zhodli, že keď sa Šarlota prisťahovala k priateľovi do Nového Mesta nad Váhom do bytu, vychádzali z neho čudné zvuky a bolo evidentné, že okrem zvýšeného hlasu došlo viackrát aj na bitku.

Podľa predbežných záverov prišli údery do hlavy a škrtenie

"Na základe vykonaných dôkazov, ochoty svedkov prispieť k objasneniu tohto skutku a predbežnej správy súdnych znalcov z vykonanej pitvy, mal vyšetrovateľ za dostatočne preukázané, že poškodenej úmyselne spôsobil smrť muž, ktorý mal byť jej priateľom. Ten mal poškodenú úmyselne usmrtiť kombináciou úderov päsťami do hlavy a škrtením," píše polícia.

Obvinili jej priateľa

Polícia však hlási posun, a po sobote majú už aj obvineného. Podľa Markízy má ísť o Šarlotinho priateľa, ktorý je vraj aj hlavným podozrivým. Staršieho z tejto dvojice (25-ročného muža) prepustili na slobodu. 

Mŕtve telo mladej ženy našli kriminalisti v noci zo štvrtka na piatok v spomínanom byte na sídlisku v Novom Meste nad Váhom. Bolo zaistených viacero stôp. Susedia mali už dlhšie podozrenia o spolužití dvojice, pričom večer okolo desiatej hodiny počuli opäť hádku, no dokonca krik a aj plač.

Nové farby polície a nové policajné autá
Zobraziť galériu (2)
Nové farby polície a nové policajné autá  (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. 

Viac o téme: VraždaVyšetrovanieŠarlotaNové Mesto nád Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu