Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Desivé DETAILY tragédie z Veľkého Lomu: Viktória udusila dieťatko a potom si siahla na život kvôli tomuto mužovi!

Viktória si siahla na život, pretože zrejme smútila za svojím nebohým druhom. Zobraziť galériu (2)
Viktória si siahla na život, pretože zrejme smútila za svojím nebohým druhom. (Zdroj: Facebook/V.G., Gettyimages.com)

VEĽKÝ LOM - Len niekoľko hodín po desivej tragédii, ktorá v stredu zasiahla celé Slovensko, sa už poznajú bližšie detaily. Krátko večer totiž verejnosť obletela správa, že v dome vo Veľkom Lome prišla o život matka a aj jej malé dieťatko. Ukazuje sa, že si siahla na život kvôli tomuto mužovi!

archívne video

Policajti obvinili muža, ktorý mal zákaz šoférovať a chcel utiecť nočnej hliadke (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Podrobnosti o prípade poskytol portál TVnoviny.sk. Rodinná tragédia sa spája s Viktóriou, ktorá sa evidentne nevedela zmieriť s večným odchodom svojho druha z tohto sveta. Rozhodla sa preto konať radikálne, no už skôr tu boli desivé náznaky na internete.

Svoj život ukončila v stodole, len pár minút po tom, ako zabila vlastnú dcérku Emmu

Viktória sa rozhodla svoju malú dcérku Emmu udusiť. Po tomto hroznom čine sa odhodlala odísť do stodoly, kde sa podľa všetkého obesila. Je pritom zvláštne, že jej už nebohý druh Radoslav odišiel z tohto sveta tiež vlastnou rukou. Bolo to len na jar. Viktória vraj ťažko niesla odchod Radoslava.

Mráz behá po chrbte aj po jednom z jej posledných statusov, ktorý zverejnila 1. novembra večer. "Vieš, ako sa spieva tá pesnička ešte 22 dní, ktorú si zvykol spomínať... Áno, dní, ale počet si nechám pre seba...ale nebude to už dlho...tik tak," písalo sa na Viktoriinom účte.

Desivé DETAILY tragédie z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/V.G.)

"Ja som vyšiel vonku z bytovky a videl som už policajtov, sanitky tu. Už mi dotyční z dediny vraveli, čo sa stalo. Asi sa ona obesila a dcérke dáky sáčok na hlavu natiahla. Mám to len z počutia, že aj ona dáke lieky brala," povedal televízii svedok, pričom ani ďalší obyvatelia rodinu nepovažovali za konfliktnú.

Viac o téme: DieťaSmrťSamovraždaŽenaVeľký Lom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu