Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hádka sa premenila na hotovú drámu! Muž sa zaháňal samurajským mečom: Zasiahol druhého priamo do brucha

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Okresný policajný vyšetrovateľ v Malackách obvinil 69-ročného Vladimíra M. pre úmyselný zločin ublíženia na zdraví. Napodobeninou samurajského meča mal zasiahnuť poškodeného do oblasti brucha a ruky. Vyšetrovateľ žiada väzobné stíhanie. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Napodobeninu samurajského meča mal Vladimír M. priniesť v sobotu (4. 11.) okolo obeda do obývacej izby po vzájomnom slovnom a fyzickom konflikte s poškodeným. "Týmto mečom sa začal pred poškodeným zaháňať, pretože ho chcel zastrašiť. Poškodený chcel zabrániť možnému útoku na jeho osobu a začal sa rukami brániť. Pri tomto úkone ho ale obvinený 69-ročný Vladimír zasiahol do oblasti brucha, kde mu spôsobil bodnú ranu a taktiež reznú ranu na ruke," priblížili policajti. 

archívne video

Polícia obvinila 36-ročného muža, ktorý v Bratislave okradol seniorku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Poškodený utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho ošetrenie v nemocnici. Vladimírovi M. hrozí podľa polície v prípade dokázania viny pred súdom trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

 

SAMURAJ ZO ZÁHORIA UŽ ČELÍ OBVINENIU☝ ➡️Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Malacky vzniesol obvinenie 69 – ročnému...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, November 8, 2023
Viac o téme: ZranenieMečUblíženiePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu