Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dráma u poslanca Majerského: Nepríjemné prekvapenie pri odchode do parlamentu! Začala záchranná akcia

František Majerský
František Majerský (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA – Hneď jedna z prvých ciest do parlamentu mala dramatický podtón. Záchranár a dnes už aj poslanec za KDH František Majerský trávil noc zo stredy na štvrtok v rodinnom dome u svojich svokrovcov. Keď sa však ráno vybral na schôdzu Národnej rady, pri bráne ho čakalo nepríjemné prekvapenie. V iné dni zachraňuje ľudí, dnes potrebovala pomoc srnka. Našťastie, nestratil duchaprítomnosť.

Ráno, keď  sa chystal odísť do parlamentu, začul vonku buchot. Išiel teda skontrolovať, čo je jeho zdrojom. Keď prišiel k bráne, zostal prekvapený. V železnej konštrukcii bola zakliesnená mladá srnka. „Keď ma zbadala, začala sa ešte viac brániť. Stále kopala, ale bolo vidieť, že už je unavená," prezradil.

 

“Ráno robí deň”, hovorí sa… 😁V iné dni zachraňujem ľudí, dnes potrebovala pomoc srnka. ✌️Dnes som meškal do NRSR...

Posted by František Majerský on Thursday, October 26, 2023

Keďže svokrovci boli odcestovaní, Majerský zavolal kamarátovi, ktorí žije v blízkosti. Možno by to niektorí moji kolegovia poslanci vyriešili iným spôsobom, ja som zavolal kamarátovi a spolu sme srnku vyslobodili,“ poznamenal. Podľa poslanca bolo počuť, ako na srnku spoza plotu volá jej matka. „Mala aj zranenú nôžku, ako sa tam bila, ale je to len také škrabnutie, takže myslím, že sa z toho dostane,“ dodal. Kvôli incidentu dokonca meškal aj do parlamentu.

Viac o téme: ZáchranárSrnkaPoslanec František Majerský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu