Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Expremiér Ódor zvolil netradičnú rozlúčku: Na jesennej lavičke sa emotívne lúčil, jasná odozva od ľudí!

Ódor sa rozlúčil s ľuďmi cez video. Zobraziť galériu (2)
Ódor sa rozlúčil s ľuďmi cez video. (Zdroj: Facebook/Ľudovít Ódor)

BRATISLAVA - Čas lúčenia nastal a dobre to vie aj už odídený premiér Ľudovít Ódor, ktorý ako prvý v dejinách moderného Slovenska viedol krajinu z pozície vlády menovanej hlavou štátu. Tzv. úradnícku vládu zastupoval od polovice mája tohto roka a teraz sa rozhodol, že sa s fanúšikmi rozlúči jesenne sfarbeným videom na lavičke. Odozva ľudí na tento typ rozlúčky bola zjavná a jasná. Hovoria o najlepšom premiérovi, akého krajina kedy mala, keďže ako člen vlády odborníkov nemal ani žiadne budúce politické ambície.

"Strašne rýchlo to ubehlo, lebo sme museli riešiť veľa náročných problémov, ale bola to celkom dobrá skúsenosť," hovorí skromne vo videu Ódor, ktorý sedí na lavičke v parku. Sám priznáva, že jeho skúsenosť s úradom vlády bola o to zaujímavejšia, že nie všetkých členov vlády odborníkov poznal predtým osobne. Ich schopnosti teda spoznal až za behu polroka trvajúcej vlády.

VIDEO Ódorova rozlúčka s funkciou premiéra:

Expremiér Ľudovít Ódor sa s fanúšikmi a podporovateľmi rozlúčil posledným videom (Zdroj: Facebook/Ľudovít Ódor)

O demokraciu treba bojovať, nepodliehajte panike, odkázal Ódor

"Fungovalo to veľmi dobre. Mal by som pre vás takú osobnú prosbu - nepodliehajte panike. Je tu na Slovensku pomerne dosť slušných ľudí. Musíme bojovať. Demokracia je o tom, aby sme niečo budovali a mali sa tu lepšie. Môžem vám sľúbiť, že v tom budem pokračovať. Teším sa však aj na rodinu, kamarátov či dobrú bicyklovačku alebo si konečne zahrať po niekoľkých mesiacoch futbal," popísal veci, na ktoré sa po polročnom vládnutí teší.

Aspoň na chvíľu tu bola úroveň a slušnosť, odkazujú lúčiaci sa ľudia expremiérovi

Ten za "odmenu" dostal v komentároch pod videom viacero priaznivých reakcií, pričom mnohí ľudia na Ódorovi oceňujú práve jeho politickú nespútanosť s tou či onou stranou, a tak toto "nudné vládnutie" bolo pre nich prijateľné. Viacerí dokonca ocenili slušnosť, kolegialitu a expremiérov netradičný humor.

Expremiér Ódor zvolil netradičnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Ľudovít Ódor)

Viac o téme: VládaRozlúčkaExpremiérĽudovít Ódor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu