Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Autentické zábery nočnej naháňačky pri Čunove: VIDEO Zbesilá jazda ako z akčného filmu a následný útek!

(Zdroj: Reprofoto/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Naháňačka ako z akčného filmu. Rušnú noc majú za sebou dopravní policajti, ktorí mali službu na bývalom hraničnom priechode Čunovo – Rajka. Po tom, ako im podozrivé vozidlo nezastavilo, začali ho prenasledovať. Čoskoro sa k nim pridali aj posily.

Autentické zábery nočného prenasledovania vozidla s nelegálnymi migrantmi (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Dráma začala krátko pred polnocou, keď hliadke dopravných policajtov vykonávajúcej službu na bývalom hraničnom priechode Čunovo – Rajka smerom na Slovensko nezastavilo vozidlo značky Volkswagen Touareg. „Ihneď podozrivé vozidlo začali prenasledovať, pričom na diaľnici D2 sa k nim pridali ďalšie policajné hliadky. Vodič na výzvy na zastavenie vozidla nereagoval a riskantným spôsobom pokračoval v jazde. Nebezpečne menil smer jazdy a z diaľnice D2 odbočil smerom na diaľnicu D4. Na opakované výzvy a znamenia na zastavenie naďalej nereagoval a z diaľnice D4 náhle odbočil smerom na Rusovce. Po chvíli sa hliadkam podarilo vozidlo zastaviť, pričom vodič sa po zastavení vozidla pokúsil o útek. Ten mu prekazili policajti, ktorí ho hneď obmedzili na osobnej slobode,“ uviedla polícia.

V rámci úkonov na mieste bolo zistené, že vo vozidle sa nachádzalo 15 nelegálnych migrantov pôvodom zo Sýrie. „Migranti boli odovzdaní cudzineckej polícii k ďalším procesným úkonom. 32-ročný vodič prenasledovaného vozidla bol z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu prevádzačstva odovzdaný vyšetrovateľovi Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii,“ dodali.

 

Viac o téme: NaháňačkaPolícia Nelegálny migranti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu