Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE Streľba pri nákupnom centre! Na mieste je polícia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

TRNAVA - Podľa aktuálnych informácií malo pred malou chvíľou dôjsť k streľbe pri nákupnom centre City Aréna v Trnave. Na mieste zasahuje polícia. Podľa našich informácií išlo o airsoftovú zbraň.

Policajti aktuálne zasahujú pri streľbe pri nákupnom centre City Aréna v Trnave. Podľa našich informácií mal muž použiť airsoftovú zbraň. K incidentu malo dôjsť po tom, ako sa 17-ročný chlapec pohádal s partiou mladíkov. Dostal strach, že ho chcú napadnúť, a tak začal strieľať. Následne sa strhla dráma a jeden zo skupinu mu nastriekal slzný sprej do očí. Páchateľa následne spacifikovala privolaná polícia.

Archívne video: Policajný prezident informoval o streľbe v Dúbravke

Policajný prezident informoval o streľbe v Dúbravke (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Informáciu potvrdili aj policajti. "Policajti zasahovali pri nákupnom centre v Trnave, kde došlo k incidentu medzi skupinou mladých ľudí. Jedna z osôb mala po prvotnej slovnej výmene vytiahnuť na ostatných airsoftovú zbraň a niekoľkokrát vystreliť. Potom utiekla smerom do obchodu, kde mal byť použitý aj slzotvorný plyn. Policajti vzápätí osobu chytili na Kollárovej ulici a obmedzili ju na osobnej slobode," poznamenali muži zákona. Pri incidente sa nikto vážne nezranil. Polícia prípad rieši v súvislosti s trestným činom výtržníctva. Presné okolnosti danej udalosti naďalej vyšetrujú.

AKTUÁLNE Streľba pri nákupnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

Pre trnavské rádio prehovoril očitý svedok. "Útočník začal strieľať po mojom kamarátovi. Nevedel som vtedy, čo je to za zbraň, ale keď som videl, že to asi nemá ostré náboje, tak som sa rozhodol po ňom rozbehnúť a spacifikovať ho. Predbehla ma ale polícia," poznamenal.

Viac o téme: StreľbaNákupné centrumTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu