Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vodič nákladného auta jazdil značne opitý, teraz čelí obvineniu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

HANUŠOVCE NAD TOPĽOU - Vodič nákladného auta jazdil na východe opitý, polícia ho obvinila. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že takmer 12-tonovú súpravu šoféroval 53-ročný muž z okresu Nové mesto nad Váhom v pondelok (16. 10.) večer, hliadka ho zastavila v Hanušovciach nad Topľou.

 

KAMIÓN A ALKOHOL ZA VOLANTOM – TAKMER VRAŽEDNÁ KOMBINÁCIA 🚚🚫 ✋Vranovskí policajti zadržali vodiča nákladného auta pod...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Wednesday, October 18, 2023

Vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok dosiahol takmer 2,3 promile. Policajti z Vranova nad Topľou muža zadržali a skončil v cele policajného zaistenia."Okresný vyšetrovateľ vo Vranove nad Topľou voči mužovi vzniesol obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V tomto prípade, ak sa vodičovi vina preukáže, podľa zákona mu hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov," uviedla Ligdayová. Zdôraznila, že vodič svojím nezodpovedným konaním predstavoval nebezpečenstvo na cestách nielen pre seba, ale predovšetkým pre ostatných účastníkov cestnej premávky. 

archívne video

Vodič pod vplyvom alkoholu prekročil na D1 rýchlosť o 30 km/h (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj )

Viac o téme: AlkoholPolícia Obvinenie VodičAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu