Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škody za stotisíce! Požiar v Piešťanoch vážne poškodil budovu hotela: Prípadu sa chopili vyšetrovatelia

(Zdroj: Facebook/ Trnavské rádio)

PIEŠŤANY – V Piešťanoch došlo k požiaru na nábreží vodnej nádrže Sĺňava. K mieste požiaru boli privolané všetky záchranné zložky vrátane hasičov, polície aj záchrannej služby. Miestnych vystrašil kúdoľ dymu, ktorý sa valil do vysokej výšky.

Aktualizované 18:30

Požiar v hoteli Pavla v Piešťanoch sa hasičom podarilo lokalizovať. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Bianka Královičová.Podľa jej slov hasiči súbežne rozoberajú strešnú konštrukciu, aby vyhľadali a dohasili skryté ohniská požiaru. Prácu im však komplikuje silné zadymenie. Pri udalosti zasahuje viac ako 20 príslušníkov HaZZ z Piešťan, Hlohovca, Trenčína a Topoľčian s desiatimi kusmi hasičskej techniky."Počas zásahu asistujú profesionálnym hasičom členovia dobrovoľných hasičských zborov z obcí Moravany nad Váhom a Drahovce s tromi kusmi hasičskej techniky," doplnila Královičová.

 

🚨🚨 Požiar hotela v Piešťanoch 🚨🚨 Dnes, krátko po 14:30 bol ohlásený požiar hotela v meste Piešťany. V tom čase sa v...

Posted by Hasičský a záchranný zbor on Saturday, October 7, 2023

archívne video

Slovenskí hasiči pokračujú v boji s požiarom na gréckom ostrove Rodos (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

O požiari Hotela Pavla v Piešťanoch informoval portál Tv Noviny. Hasiči zasahujú v hoteli Pavla v centre mesta Piešťany píše portál.

 

V PIEŠŤANOCH HORÍ HOTEL, PRÍPAD SI PREVZAL UŽ POLICAJNÝ VYŠETROVATEĹ Polícia je na mieste udalosti, okolie hotela...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Saturday, October 7, 2023

V hoteli Pavla v Piešťanoch došlo k požiaru. Polícia okolie hotela uzavrela. "Z budovy bolo bez zranenia evakuovaných približne šesť osôb," informovala polícia.Podľa prvotných informácií došlo k požiaru na štvrtom poschodí, pravdepodobne v priestoroch fínskej sauny. "Škody na objekte boli predbežne odhadnuté na viac ako 200.000 eur. Vzhľadom na výšku spôsobenej škody si udalosť prevzal piešťanský vyšetrovateľ," uviedla polícia.Ako doplnila, na miesto už smerujú aj experti na požiare a priemyselné havárie z Kriminalistického a expertízneho ústavu Bratislava.
 

Viac o téme: PožiarPiešťanyHasičiHotel Pavla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu