Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia v Podhájskej: Mladá vodička prešla do protismeru, chodec zrážku s vozidlom neprežil

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

PODHÁJSKA - V obci Podhájska v Novozámockom okrese došlo v piatok (6. 10.) večer k smrteľnej dopravnej nehode. O život pri nej prišiel 69-ročný chodec.

Podľa polície sa 28-ročná vodička vozidla Kia Rio pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke. "V dôsledku toho prešla do protismeru, kde sa v tom čase nachádzal chodec, do ktorého narazila. Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," informovala na sociálnej sieti polícia.

 

TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA V NOVOZÁMOCKOM OKRESE. O ŽIVOT PRIŠIEL 69 ROČNÝ CHODEC 😔 🚓🚑Záchranné zložky boli vo večerných...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Saturday, October 7, 2023

Vodička bola podrobená dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Prípadné požitie alkoholu alebo inej návykovej látky bude u nebohého muža zisťované pri pitve. Okolnosti, mieru zavinenia a presnú príčina dopravnej nehody vyšetruje dopravná polícia v Nových Zámkoch.

archívne video

Zábery, ktoré nie sú vhodné pre citlivé povahy: Brutálna nehoda v obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov (Zdroj: FB/Mesut Ilhan)

Viac o téme: NehodaObeťChodecPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu