Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vraciame sa do 90. rokov? FOTO V Bratislave podpálili známy podnik! Majiteľom ostali len oči pre plač

Požiar podniku v Bratislave Zobraziť galériu (13)
Požiar podniku v Bratislave (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)

BRATISLAVA - Otrasné, čoho sú niektorí ľudia schopní! V stredu v Bratislave niekto v Starom Meste podpálil podnik, ktorý bol u ľudí obľúbený najmä v lete. Pohľad na požiarom zničené veci trhá srdce.

Majitelia podniku na pláži v Starom Meste v Bratislave museli predčasne ukončiť sezónu. V noci z utorka na stredu ho niekto podpálil. Informovali o tom samotní majitelia na sociálnej sieti. "Život niekedy prináša situácie ktoré sú veľmi náročné na spracovanie a bohužiaľ Vám musíme oznámiť okolnosti na základe ktorých musíme predčasne ukončiť tohtoročnú sezónu. V noci okolo 2 hodiny ráno niekto úmyselne podpálil našu pláž a škody sú fatálne," napísali.

Poďakovali aj za reakcie okoloidúcich, ktorí si požiar všimli a nahlásili ho hasičom, čím sa podarilo zachrániť aspoň časť podniku. Majitelia zároveň vyzývajú ľudí, ak majú akékoľvek informácie k prípadu, aby ich nahlásili im alebo polícii. 

Vraciame sa do 90.
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)
Vraciame sa do 90.
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)
Vraciame sa do 90.
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)

"Nová etapa ale začína a pokúsime sa urobiť všetko čo je v našich silách aby sme sa vedeli budúci rok stretnúť a začať od znova po renovacií. Ďakujeme za krásnu sezónu," dodali majitelia.

"Policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I vyšetrujú okolnosti prípadu, ktorý sa stal v stredu v skorých ranných hodinách na Fajnorovom nábreží. Podľa doposiaľ zistených informácií neznámy páchateľ doposiaľ nezisteným spôsobom a predmetom spôsobil požiar jednej z prevádzok. Následkom čoho došlo k poškodeniu a zničeniu interiéru a exteriéru prevádzky. Celková škoda bola predbežne vyčíslená na takmer 167.500 €. V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci," informovala bratislavská krajská polícia.

Viac o téme: PožiarPlážPodnikStaré MestoBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu