Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Policajná naháňačka ako z filmu natočená na VIDEO: Nepomohli ani kone pod kapotou! Majiteľ Porsche skončil na zemi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR - Pavol Zachar, Facebook/ Polícia SR – Žilinský kraj)

ŽILINA – Žilinskí policajti predviedli husársky kúsok. Napriek technickej výhode mladého pretekára za volantom bieleho Porsche Panamera sa im podarilo vodiča dohnať. Potom, ako po opakovaných výzvach vozidlo konečne zastavil skončil v putách na zemi! Len 32-ročný vodič sa odmietol podrobiť lekárskemu vyšetreniu krvi. Teraz mu hrozí tvrdý trest.

Nebezpečnému šoférovi nepomohol ani výkonný motor: Skončil v rukách polície (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Žilinský kraj)

„Ani obrovská sila koní pod kapotou nepomohla v úniku pred žilinskými policajtmi,“ informovalo krajské policajné riaditeľstvo. „V sobotu v podvečerných hodinách v smere od obce Mojš na obec Varín, okr. Žilina viedol 32 ročný vodič osobné motorové vozidlo zn. Porsche Panamera, pričom nerešpektoval svetelné a zvukové znamenie na zastavenie dávané hliadkou PMJ KRPZ ZA. Predmetné vozidlo bolo za pomoci ďalšej policajnej hliadky za obcou Mojš zastavené,“ vysvetlili, čo sa v deň naháňačky odohralo.

Podľa zverejnených informácii bol vodič vyzvaný aby príslušníkom predložil doklady, čo odmietol. Len 32-ročný pretekár sa dokonca odmietol podrobiť dychovej skúške a lekárskemu vyšetreniu s odberom krvi za účelom zistenia vplyvu návykových látok.

Policajná naháňačka ako z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Žilinský kraj)

Po filmovej naháňačke skončil spútaný na zemi a bol obmedzený na slobode. Za jeho nebezpečné konanie mu bolo vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „Osoba E.M. zo Žiliny zároveň čelí obvineniu zo zločinu vydierania a prečinu ublíženia na zdraví, ktorých skutkov sa dopustil v priebehu tohto roka. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline spracoval na obvineného podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ dodala polícia.

Viac o téme: PolíciaPolicajná naháňačkaCestný pirátNávykové látky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu