Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obyvatelia Dojča pri Senici zažili rušnú noc: Martinu (†40) zavraždil exmanžel (†69)! Jej syn ju našiel rozstrieľanú

Štyridsaťročnú Martinu zavraždil jej exmanžel Zobraziť galériu (2)
Štyridsaťročnú Martinu zavraždil jej exmanžel (Zdroj: FB/Polícia SR, FB/MJ)

DOJČ - Pohľad, na ktorý nikdy nezabudne. Osemnásťročný Lukáš sa vrátil domov a tam našiel nehybné telo svojej matky. Martina mala strelné poranenia, ktoré jej spôsobil jej exmanžel.

Tragédia sa odohrala v pondelok popoludní. Keď prišiel 18-ročný mladík domov, našiel tam ležať svoju matku. Tá mala strelné poranenia. "Polícia začala konať na základe oznámenia syna, ktorý našiel svoju 40-ročnú matku ležať doma na zemi bez známok života. Na miesto sme vyslali viaceré zložky a oblasť sme z dôvodu, že by osoba mohla byť na úteku ozbrojená, uzavreli," informovala polícia na sociálnej sieti. Policajti muža hľadali v neďalekom lese, použili pritom aj drony s termovíziou.

"Polícia pracovala aj s informáciou, že muž mal po útoku utiecť do neďalekého lesa. Okrem tímu, ktorý vykonával obhliadku miesta činu, sme na vypátranie osoby nasadili viacero policajných hliadok, ktoré osobu hľadali do neskorej noci. Po mužovi policajti pátrali aj za pomoci dronu s termovíziou," uviedla polícia s tým, že podozrivého 69-ročného muža nakoniec vypátrali krátko pred polnocou, no už bez známok života.

Nočná streľba v bratislavskej Dúbravke si vyžiadala jednu obeť (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

Zbraň mal v nelegálnej držbe

Polícia ďalej informuje, že podozrivý muž bol v minulosti držiteľom zbrojného preukazu a v legálnej držbe mal aj strelnú zbraň. "V roku 2017 mu skončila platnosť zbrojného preukazu a preto zbraň zákonným spôsobom odovzdal do úschovy policajného zboru. Zbraň, ktorú pravdepodobne použil pri útoku, bola v jeho nelegálnej držbe," informovala polícia.

Štyridsaťročnú Martinu zavraždil jej exmanžel
Zobraziť galériu (2)
Štyridsaťročnú Martinu zavraždil jej exmanžel  (Zdroj: FB/Polícia SR, FB/MJ)

Dodala, že v súvislosti s rodinou polícia za posledné obdobie neeviduje žiadne podnety, ktoré by nasvedčovali domácemu násiliu. Policajti kriminálnej polície naďalej vyhodnocujú a analyzujú všetky informácie súvisiace s vraždou, zisťujú motív konania osoby, ako aj ďalšie okolnosti, ktoré s prípadom súvisia.

Obyvatelia sú šokovaní

Obyvatelia Dojča v noci diskutovali o udalostiach na sociálnych sieťach. Všetci boli z tragédie šokovaní. "Chcem vrátiť čas, ale to sa nedá. Budeš mi veľmi veľmi chýbať, dávaj na nás pozor. Si môj Anjel," napísala na sociálnej sieti Eva. Martina bude chýbať aj v práci. "Bola si super šéfka, budeš všetkým chýbať. Odpočívaj v pokoji," vyjadril úprimnú sústrať Tóno. 

 

PRÍPAD Z DOJČA VYŠETRUJEME AKO VRAŽDU: HĽADANÉHO MUŽA SME NAŠLI BEZ ZNÁMOK ŽIVOTA Krajský vyšetrovateľ začal vo veci...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, October 2, 2023

 

Viac o téme: VraždaSenicaDojč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu