Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE NAKA opäť v akcii! Podarilo sa im chytiť dve osoby: Bol na nich vydaný Európsky zatykač

(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Elitní policajti z Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) aktuálne vykonávajú domové prehliadky v súvislosti s dvomi osobami, na ktoré bol vydaný Európsky zatýkací rozkaz. NAKA zasahuje v súvislosti s majetkovou trestnou činnosťou.

Aktuálne sú v teréne príslušníci Národnej kriminálnej agentúry, ktorí zasahujú v súvislosti s majetkovou trestnou činnosťou. "Na základe Európskeho vyšetrovacieho príkazu z Rakúskej kriminálnej polície policajti národnej kriminálnej agentúry vykonávajú dnešného dňa zaisťovacie úkony v majetkovej trestnej činnosti, kde boli vykonané dve domové prehliadky. Na základe Európskeho zatýkacieho rozkazu boli zatknuté dve osoby a to L. B. a M. H," informovali na sociálnej sieti.

 

AKTUÁLNE: NAKA ZASAHUJE VO VECI MAJETKOVEJ TRESTNEJ ČINNOSTI Na základe Európskeho vyšetrovacieho príkazu z Rakúskej...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, September 28, 2023

Polícia k danej akcii nateraz neposkytla bližšie informácie. Viac detailov prezradia až keď to procesná situácia dovolí. Príslušníci NAKA podľa jej šéfa Ľubomíra Daňka zasahujú vo štvrtok aj v prípade nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. "Intenzívne spolupracujeme s orgánmi Maďarska," doplnil.

Viac o téme: ZatykačPolícia Národná kriminálna agentúra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu