Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

NOVÉ skutočnosti v prípade streľby v Čachticiach! Mladú mamičku zasiahla guľka v kuchyni, policajti začali tresté stíhanie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

ČACHTICE – Život 30-ročnej ženy si vyžiadala tragická udalosť, ktorá sa stala v nedeľu (17. 9.) podvečer v obci Čachtice v okrese Nové Mesto nad Váhom. Ženu zasiahol projektil po náhodnom výstrele počas manipulácie so zbraňou. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Hrôzostrašná tragédia, ktorá otriasla celými Čachticami sa stala včera v podvečer. Podľa informácií tvnoviny mal 48-ročný expolicajt čistiť svoju poľovnícku guľovú zbraň. Tá však z doposiaľ presne nezistených príčin náhle vystrelila a cez okno zasiahla 30-ročnú učiteľku v škôlke, ktorá v tom čase umývala riad v kuchyni. Úbohá žena zraneniam na mieste podľahla. Po mladej mamičke ostalo jej trojročné dievčatko.

archívne video 

Policajný prezident Štefan Hamran kritizuje zneužívanie vraždy v Dubnici nad Váhom politikmi (Zdroj: Topky/Maarty)

Informáciu o brutálnej tragédii potvrdila aj polícia. "Pravdepodobne počas manipulácie so zbraňou v byte došlo k náhodnému výstrelu. Projektil prerazil okno a následne prestrelil okno v bytovom dome vzdialenom približne 120 metrov. Projektil zasiahol 30-ročnú ženu stojacu pri kuchynskom okne do hrudníka. Utrpela zranenie, ktorému na mieste podľahla," informovali na sociálnej sieti. Policajti začali okamžite konať a zadržali osobu, ktorá mala so zbraňou manipulovať. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Nového Mesta nad Váhom začal trestné stíhanie za prečin usmrtenia.

 

OBROVSKÁ TRAGÉDIA V ČACHTICIACH ➡Včera okolo 18:00 hod. došlo v obci Čachtice k tragédii. Podľa doteraz zisteného,...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Sunday, September 17, 2023

Zásah pri tragickej udalosti v Čachticiach potvrdil Viliam Sládek z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. "V nedeľu krátko po 18.00 h sme na linku tiesňového volania záchrannej zdravotnej služby prijali žiadosť o pomoc k postrelenej žene v obci Čachtice. Na miesto sme bezodkladne vyslali ambulancie záchrannej zdravotnej služby. Žiaľ, i napriek snahe záchranárov žena utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla," doplnil Sládek.

Viac o téme: TragédiaPolícia VýstrelČachticeZbraň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu