Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Podozrivý z tragických udalostí v Čachticiach je zadržaný! Zatúlaná guľka preletela 120 metrov, mladá mamička na mieste zomrela

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

ČACHTICE - Brutálna tragédia sa stala v nedeľu podvečer v jednej z nových bytoviek v Čachticiach. Podľa všetkého si muž čistil guľovú zbraň, z ktorej omylom vystrelil. Guľka zasiahla mladú mamičku, ktorá o ulicu ďalej v kuchyni umývala riad. Zraneniam podľahla. Polícia podozrivého muža zadržala a sú s ním vykonávané procesné úkony.

Brutálna tragédia sa stala v nedeľu v podvečerných hodinách v jednej z novopostavených bytoviek v Čachticiach. Muž si v pohodlí domova chcel len vyčistiť svoju guľovú zbraň. Ani vo sne by mu však nenapadlo, že pokojná nedeľa sa zmení na hotovú tragédiu. 

archívne video

Streľba v jednom z petržalských bytov si vyžiadala jednu obeť, muž prevoz do nemocnice neprežil (Zdroj: Topky/Maarty)

Podľa informácií tvnoviny.sk mal muž zo zbrane omylom vystreliť a nábojom zasiahnuť ženu, ktorá v dome na susednej ulici vzdialenej približne 150 metrov umývala v kuchyni riad. Utrpela zranenia, ktorým podľahla. Po len tridsaťročnej mamičke, ktorá pracovala ako učiteľka vo škôlke, ostala trojročná dcérka. Strelcom mal byť 48-ročný bývalý policajt, ktorý si doma čistil poľovnícku zbraň. Podľa miestnych išlo o dobrého človeka, s ktorým neboli žiadne problémy. 

Podľa polície zablúdená guľka trafila ženu do oblasti hrudníka. Toto poranenie bolo pre ňu smrteľné. Podľa informácií, ktoré polícia zverejnila na socilnej sieti, na mieste zadržala podozrivého muža a v súčasnosti sú s ním vykonávané procesné úkony. 

Viac o téme: StreľbaGuľkaPolícia Čachtice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu