Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mrazivé FOTO z miesta tragickej nehody! Auto vpálilo do motorkára: Nemal šancu prežiť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

TERCHOVÁ - Obrovská tragédia sa stala dnes ráno v obci Terchová v okrese Žilina. Len 22 ročný vodič Audi pri A5 sa rozhodol predbiehať. V protismere sa však čelne narazil so 60-ročným vodičom motocykla, ktorý nemal šancu desivú zrážku prežiť. Policajti zverejnili mrazivé fotografie z miesta nehody.

Brutálna zrážka osobného auta s motocyklo sa stala dnes v skorých ranných hodinách na ceste II/ 583 v obci Terchová, okr. Žilina, v časti Vyšné Kamence. Podľa prvotných informácií mal len 22-ročný vodič osobného auta prejsť pri predbiehaní do protismeru, kde sa čelne zrazil so 60-ročným vodičom motocykla.

Mrazivé FOTO z miesta
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

"Vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Audi A5 v smere od Terchovej na Žilinu, pričom pri predchádzaní iného vozidla došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k čelnému stretu s motocyklom zn. Hodna. 60 ročný vodič motocykla utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. U 22 ročného vodiča bola na mieste vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. U nebohého bola nariadená súdna pitva," upresnila polícia na sociálnej sieti.

Mrazivé FOTO z miesta
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

Ďalšie okolnosti nehody ako aj presné príčiny sú však predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Policajti zároveň vyzvali všetkých vodičov, aby boli na cestách obzvlášť opatrní. "Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," poznamenali.

Viac o téme: NehodaŽilinaTerchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu