Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

AKTUÁLNE Bývalý advokát Mikuláša Černáka skončil opäť v putách! Zadržala ho NAKA

(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Známeho advokáta Františka Poláka, ktorý zastupoval aj mafiánskeho bossa Mikuláša Černáka, zadržala Národná kriminálna agentúra. Vyšetrovateľ ho viní z korupcie. Polák pritom neskončil v putách prvýkrát.

archívne video

VIDEO Piťovec po vzore Mikuláša Černáka: Bossovia mafie volili OĽANO! (Zdroj: Tip čitateľa)

Elitní policajti zadržali známeho advokáta Františka Poláka, policajný zásah súvisí s korupciou. Informoval o tom portál tvnoviny.sk. Vyšetrovateľ Poláka podrieva z toho, že vybavpval rozhodnutia v prospech svojho klienta. Zásah ale nesúvisí s mafiánskym bossom Mikulášom Černákom, ktorého Polák v minulosti zastupoval.

"Dnes realizujú príslušníci NAKA P PZ policajnú akciu s krycím názvom „CORRUMPERE 1“, v rámci ktorej bol zadržaný obvinený advokát JUDr. F. P. Obvinený je z toho, že sa mal v minulosti dopustiť korupčnej trestnej činnosti a to v súvislosti s vybavovaním prepustenia väzobne stíhaných osôb, ktoré boli vzaté do väzby v rámci policajnej akcie známej pod krycím názvom „MÉDIA“ vyšetrovanej NAKA P PZ v rokoch 2017 až 2021," informuje polícia na sociálnej sieti.

 

AKTUÁLNE: NAKA ZASAHUJE V PRÍPADE KORUPCIE Dnes realizujú príslušníci NAKA P PZ policajnú akciu s krycím názvom...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Friday, August 25, 2023

Polák bol už raz stíhaný za extrémizmus, keď uňho v roku 2019 počas razie našli viacero predmetou s fašistickou tematikou. Údajne sa aj fotografoval v nacistickej uniforme. O rok neskôr ho zase zadržala NAKA počas akcie Babylon, kedy jemu aj ďalším zadržaným vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre pokračovací obvzlášť závažný zločin vyderania v súbehu s obzvlášť závažným zločinom legalizácie príjmu z trestnej činnosti. Pre Poláka žiadal prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry aj väzbu.

 

Viac o téme: KorupciaAdvokátMikuláš ČernákNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu