Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráma na Myjave! Muž napadol suseda kladivom, úderu sa nevyhla ani žena: Pred policajtmi sa zabarikádoval

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

MYJAVA- Polícia v Myjave vzniesla obvinenie voči 68-ročnému mužovi za prečin nebezpečné vyhrážanie v súbehu s prečinom ublíženie na zdraví. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová.

Archívne video: Dramatická naháňačka za bieleho dňa: Policajti použili aj varovné výstrely!

Dramatická naháňačka za bieleho dňa: Policajti použili aj varovné výstrely! (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Ako doplnila, bolo zistené, že obvinený na poli v okrese Myjava nasmeroval vozidlo proti susedovi. "Ten stihol uskočiť. Následne poškodeného napadol s kladivom. Udrel ho do nohy a v útokoch neprestal, pričom opakovane kričal slová 'už ťa zabijem," uviedla Kuzmová. Poškodenému na pomoc dobehla priateľka, ktorú obvinený udrel do oblasti tváre a zobral jej dioptrické okuliare. "Poškodenému a jeho priateľke sa podarilo vytrhnúť obvinenému kladivo z rúk. Páchateľ nasadol do auta, pričom cez otvorené okno ešte udrel poškodenú päsťou do tváre a odišiel," informovala krajská policajná hovorkyňa.

 

NA ZADRŽANIE NEBEZPEČNÉHO PÁCHATEĽA BOLI NASADENÍ ,,KUKLÁČI“ AJ POLICAJNÍ VYJEDNÁVAČI 👉Myjavskí policajti vzniesli...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Friday, August 4, 2023

Poškodeným boli útokom páchateľa spôsobené pomliaždeniny a zlomeniny. "Policajti vyrazili do miesta trvalého pobytu útočníka. Muž sa pred hliadkou uzamkol a odmietal komunikovať. Spolu s ním sa v dome nachádzala aj jeho priateľka," povedala Kuzmová. "Páchateľ po viac ako hodinovej komunikácii s vyjednávačom dobrovoľne odomkol rodinný dom a vyšiel von, kde bol zadržaný a eskortovaný na policajné oddelenie. Poverený príslušník spracoval na obvineného podnet na podanie návrhu na jeho väzobné trestné stíhanie," uviedla Kuzmová. Obvinený, ktorý bol v minulosti už osemkrát súdne trestaný, si na rozhodnutie o väzbe počkal v cele policajného zaistenia.

Viac o téme: KladivoPolícia Obvinenie Myjava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu