Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vážna dopravná nehoda! Zrážka osobných áut si vyžiadala dvoch zranených: Zasahovali aj hasiči

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Marko Erd)

HANDLOVÁ - Zrážka dvoch osobných áut v stredu (2. 8.) na ceste I/9 pri Handlovej si vyžiadala zranenie dvoch osôb. Pri nehode zasahovali piati príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Handlovej s jedným kusom techniky. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Jedno z vozidiel zostalo následkom zrážky mimo vozovky, prevrátené na boku. Druhé sa nachádzalo na vozovke, pričom čiastočne blokovalo oba jazdné pruhy. Následkom dopravnej nehody sa zranili obaja účastníci.

archívne video Slovenskí hasiči sa vrátili po deviatich dňoch z Grécka

Slovenskí hasiči sa vrátili po deviatich dňoch z Grécka (Zdroj: Topky/Maarty)

"Zasahujúci hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku pomoc a ošetrenie. Prvú zranenú osobu po príchode posádky záchrannej zdravotnej služby zdravotníci naložili na nosidlá, preniesli do sanitky a následne transportovali na ďalšie ošetrenie do nemocnice," opísal Petrík.

Druhú osobu záchranári ošetrili na mieste

Druhú osobu podľa neho záchranári ošetrili na mieste a následne taktiež previezli do nemocnice. "Na havarovaných vozidlách vykonali príslušníci HaZZ protipožiarne opatrenia, z vozovky odstránili následky dopravnej nehody a po zdokumentovaní udalosti políciou asistovali pri bezpečnom naložení havarovaných automobilov na vozidlo odťahovej služby," dodal Petrík. 

Viac o téme: NehodaHasičiZranenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu