Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE Dopravu na diaľnici D2 ochromil zvláštny nález: Polícia vyzýva pri prejazde na opatrnosť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Polícia v pondelok poobede prijala na linke 158 oznámenie o tom, že pracovníci údržby diaľnice našli počas vykonávania prác za krajnicou neznámy predmet pripomínajúci výbušninu. Na mieste je aj pyrotechnik, doprava môže byť spomalená.

Výbušnina na diaľnici? Polícia na sociálnej sieti informuje o tom, že pracovníci, ktorí vykonávali údržbu diaľnice D2 v smere do Bratislavy, našli predmet, ktorý pripomína výbušninu. Okrem policajtov prišiel na miesto činu aj pyrotechnik, ktorý domnienku potvrdil. 

Polícia najskôr uviedla, že z tohto dôvodu dôjde k obojsmernému uzatvoreniu diaľnice D2 v úseku od 48,5km v smere do Bratislavy. O pár minút neskôr správu aktualizovali s tým, že D2 uzatvorená nebude. "Na základe vývoja situácie na mieste nálezu ako aj na základe vyjadrenia policajného pyrotechnika, k uzatvoreniu diaľnice D2 doposiaľ nedošlo. Vodičov však aj naďalej vyzývame k zvýšenej opatrnosti pri prejazde uvedeným úsekom," uviedla polícia. 

Nález na diaľnici D2
Zobraziť galériu (2)
Nález na diaľnici D2  (Zdroj: FB/Polícia SR)

 

 

archívne video

Na Krajskom súde v Bratislave, kde sa rozhoduje o väzbe pre Borisa Beňu a Ľudovíta Makóa, nahlásili bombu (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: DiaľnicaBombaPolícia D2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu