Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE Vodiči, pozor! Diaľnica D2 je v smere do Bratislavy pre nehodu dočasne uzatvorená

(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Diaľnica D2 je v smere do Bratislavy z dôvodu odstraňovania následkov dopravnej nehody v piatok ráno na nevyhnutný čas uzatvorená. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Podľa Zelenej vlny RTVS sa na 48. kilometri pri odpočívadle Stupava prevrátil kamión.

Aktualizované 8:17 Úsek diaľnice D2 medzi Lozornom a Stupavou v smere do Bratislavy, ktorý bol v piatok ráno uzatvorený z dôvodu odstraňovania následkov dopravnej nehody, opäť sprejazdnili. Na sociálnej sieti o tom informovala Zelená vlna RTVS. "Na obchádzke po starej ceste je zdržanie stále približne hodinu," priblížila Zelená vlna s tým, že určitý čas bude trvať, kým sa kolóny úplne rozbehnú.

Bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti spresnila, že v úseku 48. kilometra diaľnice D2 v smere do Bratislavy je pre osobnú dopravu sprejazdnený jeden jazdný pruh.

 

❗ AKTUALIZÁCIA: DIAĽNICA D2 DO V SMERE DO BRATISLAVY JE SPREJAZDENÁ ❗ ⚠ Informujeme vodičov, že v úseku 48. kilometra diaľnice D2 v smere do Bratislavy je pre osobnú dopravu sprejazdnený jeden jazdný pruh.

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, July 13, 2023

Aktualizované 7:47 Zelená vlna priblížila, že vodiči stoja na diaľnici v kolóne už viac ako dve hodiny. Na obchádzke po starej ceste stratia približne hodinu. "V kolónach nezabudnite vytvoriť uličku záchrany," zdôraznila.

archívne video 

Diaľnica v smere do Budapešti je uzavretá. Dopravu odkláňajú cez starý prechod z Rajky do Rusoviec (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Polícia upozornila, že premávka je odkláňaná na výjazd smer Lozorno po štátnej ceste I/2. "Žiadame vodičov, aby rešpektovali pokyny polície a ak je to možné, aby sa uvedenému úseku vyhli a použili na presun alternatívne trasy," podotkli policajti.

 

🚧 AKTUÁLNA INFORMÁCIA: DIAĽNICA D2 V SMERE DO BRATISLAVY JE UZAVRETÁ🚧 ⚠️ Upozorňujeme vodičov, že z dôvodu...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, July 13, 2023
Viac o téme: DiaľnicaUzatvorenieBratislavaD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu