Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE: Vážna dopravná nehoda v smere do Bratislavy: Na diaľnici D1 si postojíte v kolóne! Na mieste bol aj vrtuľník

(Zdroj: Topky)

TRNAVA - Policajti boli od rána na mieste vážnej dopravnej nehody dodávky a kamiónu na diaľnici D1. Policajná hliadka musela diaľnicu v smere od Hlohovca na Bratislavu úplne uzavrieť na nevyhnutne potrebný čas, informujú policajti na sociálnej sieti.

Aktualizované: Na D1 pred Trnavou v smere z Hlohovca, na 59. kilometri, je úsek plne prejazdný a kolóny sa pomaly rozbiehajú, stále stratíte asi 10 minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

K nehode prišlo v ranných hodinách, po zrážke dodávky a kamióna bola doprava úplne ochromená.

Podľa prvotných informácií mal 38 ročný vodič auta VW Transporter zozadu naraziť do pred ním idúceho nákladného auta. Pri nehode utrpeli zranenia dvaja muži z dodávky sediaci na zadných sedadlách. Šesťdesiatrčný spolujazdec utrpel zranenia, ktoré neboli vážne, jeho 55-očného spolusediaceho však musel s ťažkými zraneniami letecky transportovať do bratislavskej nemocnice vrtuľník.

Policajti podrobili oboch vodičov dychovým skúškam, ktoré prítomnosť alkoholu nepotvrdili. Z dôvodu pristávania vrtuľníka museli policajné hliadky diaľnicu D1, v smere z Hlohovca na Bratislavu, na približne hodinu úplne uzavrieť. Presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetrujú.

V lete hrozí častejšie únava a nepozornosť

Za posledných niekoľko dní evidujú policajti už druhú vážnu nehodu na diaľniciach, pri ktorej vodič zozadu narazil do auta pred ním. Upozorňujú preto všetkých vodičov, aby sa na jazdu plne sústredili a nepodceňovali čo i len malé náznaky únavy. Mikrospánok či nepozornosť môžu totiž mať, najmä na diaľniciach, fatálne následky. 

 

RANNÁ ZRÁŽKA DODÁVKY A KAMIÓNU ➡️ PRE ŤAŽKO ZRANENÉHO MUŽA LETEL VRTUĽNÍK Diaľniční policajti boli dnes, v skorých...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, July 10, 2023

 

Viac o téme: NehodaPolícia SR - Ttnavský kraj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu