Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Margita zo Šale vulgárne nadávala svojim deťom: VIDEO Vyhrážky smrťou! Súd rozhodol o jej osude

(Zdroj: Reprofoto/TV Markíza)

ŠAĽA - Margitu, ktorá na videu vulgárne nadávala svojim deťom, uznal súd vinnou. Sudca jej vymeral trojročný trest s minimálnym stupňom stráženia. Prokurátorka podala odvolanie. Obžalovaná si ponechala čas na rozmyslenie.

Ako informovala televízia Markíza, prokurátorka vo svojej záverečnej reči poukázala na to, že žene dostatočne vinu preukázali, čo dokazujú aj videozáznamy. Obžalovaná deti napádala a ponižovala pravidelne a podľa prokurátorky je násilníckej povahy. 

Advokát obžalovanej Karol Nagy pre televíziu reagoval, že jeho klientka sa nedopustila trestného činu uvedeného v obžalobe. "Ako bolo zrejmé aj z výsluchov svedkov, ktorými boli jednak susedia obžalovanej, jej druha, ako aj zástupcu úradu práce, sociálnych veci a rodiny a riaditeľky škôlky, ktorú navštevoval maloletý Valentín, je jednoznačne preukázané, že obžalovaná sa k svojim deťom správala pekne a s láskou, nikdy nebolo spozorované, že by svoje deti bila alebo iným spôsobom týrala,“ uviedol. Dodal, že svojim deťom zabezpečovala náležitú starostlivosť.

Nadávky a vyhrážky smrťou

Vo zverejnenom videu, ktoré po sociálnych sieťach kolovalo minulý rok, je počuť plačúce dieťa. Žena, ktorá sa v tom čase nachádza v zábere, naň kričí. „Mám ťa tu rozkopať hneď teraz,“ adresuje vzlykajúcemu dieťaťu. „A pál do p**e. A skús vyliezť z tej….,“ pokračuje. Mimo záber je počuť, že dieťa neustále plače a bráni sa. Žena sa následne prihovorí aj ďalšej osobe, podľa všetkého druhému z detí. „A ty prataj, lebo ťa ****,“ povie. Žena sa mala deťom vyhrážať dokonca aj zabitím. Zarážajúce je, že videá, ktoré natočila v byte, kde s deťmi žije, zverejnila na sociálnej sieti.

Video nie je vhodné pre maloletých a citlivé povahy

archívne video

Matka zo šale sa vulgárne rozpráva s deťmi (Zdroj: TikTok)

 

Viac o téme: DetiMatkaSúd Vulgárne nadávky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu