Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Internetom sa šíri ďalšie zvrátené VIDEO: Partia tínedžerov v Hlohovci brutálne dobila a dokopala chlapca!

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

HLOHOVEC - Internetom koluje ďalšie zvrátené video. Partia kamarátov mala brutálnym spôsobom zbiť chlapca. Všetko pritom nahrali na video. Zábermi, ktoré sa verejne šíria na sociálnych sieťach, ako aj samotným správaním tínedžerov, sa už intenzívne zaoberá polícia.

Bitka medzi tínedžermi (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

Polícia v Hlohovci prijala oznámenie matky posledný júnový víkend. "Incident medzi tínedžermi preverujeme v súvislosti s podozrením na prečin výtržníctva. Polícia už má v tejto chvíli stotožnené takmer všetky osoby, ktoré boli aktérmi bitky a aj ostatných osôb, ktoré sa incidentu mali len prizerať," uviedla polícia. "Vzhľadom k tomu, že doposiaľ neboli vypočuté všetky osoby a mohlo by prísť k zmareniu vyšetrovania, zatiaľ nie je možné poskytnúť detailnejšie informácie k prípadu ani k podozrivým osobám," dodali. 

V súvislosti s počínaním mladistvých osôb policajti upozornili, že za svoje konanie sú dovŕšením 14. roku života trestno-právne zodpovedné osoby. "To znamená, že aj mladistvé osoby je možné za protiprávne konanie odsúdiť a uložiť im primeraný trest v zmysle trestného zákona. Okrem toho už nebudú mať čistý register trestov, čo v prípade úmyselných trestných činov násilnej povahy môže mať zásadný vplyv aj napr. pri výbere budúceho povolania," dodali. 

Viac o téme: VideoBitkaPolícia Tínedžeri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu