Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž na seba upozornil parkovaním bez povolenia: Polícia mu v aute našla neznámu kryštalickú látku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Mestská polícia v Bratislave odhalila muža, ktorý bol v pátraní. Privolaní štátni policajti následne v jeho aute našli injekčné striekačky a neznámu kryštalickú látku. Informujú o tom mestskí policajti s tým, že muž na seba upozornil parkovaním bez povolenia na dvoch miestach pre ľudí s ťažkým zdravotným postihnutím a následne nervóznym správaním.

Vodič najprv začal s autom pred mestskými policajtmi, ktorí išli preveriť nahlásené neoprávnené parkovanie, unikať. Policajti ho prenasledovali, po pár metroch však vodič zastavil a bol ochotný zaplatiť aj blokovú pokutu. "Čím dlhšie sa však s mužom policajti rozprávali, tým bol nevrlejší. Nervózne pôsobili aj prísediaci muž a žena," uviedla na sociálnej sieti bratislavská mestská polícia.

Policajti požiadali o lustráciu osoby a zistili, že po mužovi bolo vyhlásené pátranie. Privolali preto štátnu políciu. "Vodič vyšiel z auta von a vyzýval prísediaceho, aby s vozidlom odišiel preč," priblížila mestská polícia s tým, že im v tom zabránila a mužovi nasadili putá a počkali na príchod štátnych policajtov.

Viac o téme: LátkaPolícia Striekačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu