Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tri autá skončili po nehode na streche! Vodiči hlásia stojace kolóny: Tomuto úseku sa radšej vyhnite

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

VEĽKÉ ZÁLUŽIE – Piatkové dopoludnie so sebou prinieslo vážnu dopravnú nehodu na rýchlostnej ceste R1. Cesta v smere do Trnavy je úplne uzatvorená, v opačnom smere z Nitry je na ceste blokovaný jazdný pruh. Dôvodom uzávierky je vážna dopravná nehoda troch aut.

Dopravná nehoda R1 (Zdroj: Tip čitateľa)

Aktualizované 17.00: Rýchlostná cesta R1 pred Nitrou v smere od Trnavy je po nehode viacerých áut opäť prejazdná. Pred odpočívadlom Veľké Zálužie narazil Ford Mondeo do vozidla Seat Alhambra, ktoré za sebou ťahalo Fiat Ducato, potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Viktória Borloková.

Pri zrážke sa ľahko zranil 13-ročný spolujazdec z Fordu. Podľa svedkov z miesta nehody odletela po náraze časť z niektorého z poškodených vozidiel do protismeru, kadiaľ prechádzal v tom čase autobus. Úlomok poškodil bočné sklo autobusu, pričom jedna osoba v autobuse utrpela ľahké zranenie. Dychové skúšky vodičov, ktoré vykonali privolaní policajti, boli negatívne.

Vodiči si postáli v kolónach

Z dôvodu dopravnej nehody sa kolóny na rýchlostnej ceste R1 začínajú tvoriť v oboch smeroch. Úsek pred odpočívadlom Veľké Záluže je úplne neprejazdný, portál Zelená vlna RTVS, ktorý o nehode informoval, odporúča obchádzku na trase Pata - Močenok - Cabaj - Čápor. 

Portálu Topky sa podarilo získať výpoveď jedného zo svedkov nehody. „Našťastie som bola ešte pred sanitkou, tak som sa vyhla kolónam, ale pohľad bol strašný - prevrátené autá v protismere smerom na Zlaté Moravce, v smere do Bratislavy bol autobus s porozbíjanými oknami, všade na ceste bolo sklo,” uviedla Karolína.

Tri autá skončili po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

V smere z Nitry je premávka spomalená kvôli blokovanému ľavému jazdnému pruhu. Po zrážke došlo k prevráteniu všetkých troch aut. Jedno z nich ostalo po zrážke prevrátené v priekope pri ceste. Druhý účastník nehody ostal so svojim autom prevrátený na streche priamo na vozovke.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: NitraNehodaDopravná nehodaAutáRýchlostná cesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu