Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE Totálny kolaps dopravy: Diaľnicu D1 pred Bratislavou museli uzavrieť! Zásah vrtuľníka

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Ťažký začiatok týždňa na cestách. V pondelky musia vodiči už tradične rátať so zhustenou premávkou – svoje by o tom vedeli hovoriť všetci, čo práve v tomto čase jazdia do hlavného mesta. Dnešok je však obzvlášť kritický. Pre nehodu je totiž D1 pred Bratislavou ťažko prejazdná, tvoria sa kolóny a problémy majú vodiči aj na obchádzkových trasách.

Aktualizované 15:08 Bratislavská posádka leteckých záchranárov bola dopoludnia privolaná k vážnej nehode dvoch kamiónov, ktorá sa stala na diaľnici D1 smerom do Bratislavy. "Oba nákladné vozidlá ostali prevrátené mimo vozovky, pričom jeden spolujazdec ostal zakliesnený pod kabínou. Vďaka výbornej práci hasičov sa ho podarilo spod vraku vyslobodiť, následne si ho prevzali do svojej starostlivosti leteckí záchranári. 51-ročný spolujazdec aj napriek tomu, že bol zavalený kabínou, utrpel iba poranenie dolnej končatiny. Po ošetrení bol preložený na palubu vrtuľníka a s podozrením na zlomeninu členka a predkolenia bol v stabilizovanom stave letecky prevezený do UNB v Ružinove," uvíedli. 

Aktualizované 13:44 Diaľnica v smere od Senca do Bratislavy je v tejto chvíli už úplne uzatvorená. "Predpokladaný čas dopravného obmedzenia je 90 minút. Z toho dôvodu je realizovaný odklon na výjazd smer Pezinok po Diaľničnej ceste. Zároveň žiadame vodičov, aby sa uvedenému úseku vyhli a použili na presun alternatívne trasy," uviedla polícia.

K nehode došlo doobeda na 21.5 kilometri diaľnice D1 v blízkosti Triblaviny v smere do Bratislavy. Mimo cesty tam skončili dva kamióny a z dvoch pruhov mal zostať prejazdný iba jeden. Polícia vodičov žiadala, aby sa uvedenému úseku vyhli a využili na cestu do Bratislavy alternatívne trasy a riadili sa ich pokynmi.

AKTUÁLNE Totálny kolaps dopravy:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Netrvalo dlho a doprava začala kolabovať. Podľa Zelenej vlny stáli autá v kolóne asi polhodinu a po obchádzke cez Senec a starú seneckú stratili dokopy trištvrte hodinu. „Tí, ktorí sa chystáte do BA, presunte si to na neskôr. D1 od odbočky na Senec uzavretá, doprava presmerovaná cez V.Biel, Bernolákovo..atď… Zdržanie riadne,“ odkázala zo zápchy jedna z vodičiek na sociálnej sieti v skupine venovanej dopravnej situácii na cestách.

Viac o téme: NehodaObchádzkaZdržaniePolícia Triblavina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu