Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

AKTUÁLNE Veľký zásah NAKA: Elitní policajti zadržali veľkú rybu! Ide o nominanta Samuela Vlčana

(Zdroj: Topky.sk/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra od rána zasahuje v Pôdohospodárskej platobnej agentúre. Elitní policajti zadržali generálneho riaditeľa Pôdohospodárskej platobnej agentúry Jozefa Kissa a ďalších ľudí.

V Pôdohospodárskej platobnej agentúre sa od rána dejú policajné manévre. Elitní policajti z Národnej kriminálnej agentúry tam zadržali generálneho riaditeľa Pôdohospodárskej platobnej agentúry Jozefa Kissa a ďalších ľudí. Informuje o tom DenníkN.

"MPRV SR potvrdzuje, že dnes od rána zasahuje NAKA v priestoroch nášho ministerstva i na PPA. MPRV SR i PPA poskytujú plnú súčinnosť OČTK. Viac informácií v tejto chvíli nie je možné poskytnúť," vyjadrilo sa ministerstvo pôdohospodárstva.

archívne video

Šéf Pôdohospodárskej platobnej agentúry Jozef Kiss: Diskreditujú ma, aby zahladili vlastné kauzy (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Jozef Kiss je bývalým bankárom. Na post ho nominoval exminister Samuel Vlčan. Nahradil Jaroslava Jánoša, ktorý bol zas nominantom Jána Mičovského a do PPA prišiel ako spolulíder farmárskych protestov. Už dávnejšie ho kritizovali za rôzne podozrenia. 

"Generálny riaditeľ Jozef Kiss nie je v pozícii obvineného, poskytuje plnú súčinnosť orgánom činným v trestnom konaní a rovnako poskytuje vysvetlenie," reagovala hovorkyňa PPA Vladimíra Pôbišová.

 

Viac o téme: NAKAJozef KissPPASamuel VlčanPôdohodpodárska platobná agentúra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu