Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strašidelný nález na turistike: V Jánskej doline našli okolidúci ľudské pozostatky! Prvadepodobne ide o skialpinistu

(Zdroj: gettyimages.com)

JÁNSKA DOLINA - Pozostatky človeka objavili turisti v sobotu dopoludnia v Jánskej doline neďaleko útulne Brenkus. Horská záchranná služba o tom informuje na sociálnej sieti. 

​Záchranári spoločne s príslušníkmi polície vykonali všetky potrebné úkony a telo transportovali do údolia. Tam ho odovzdali obhliadajúcemu lekárovi a pohrebnej službe. Totožnosť osoby ani bližšie okolnosti tragédie zatiaľ nie sú známe. 

Podľa tvnoviny.sk ​našli turisti pozostatky v lese na strmom svahu mimo turistického chodníka. Na zemi mali byť aj časti lyžiarskeho výstroja, zvyšky zimného oblečenia, lavínová lopatka a batoh. Nie je vylúčené, že ide o nemeckého skialpinistu,  ktorý zmizol v zlom počasí v Nízkych Tatrách pred niekoľkými rokmi.

Ako uviedli záchranári, spoločne s príslušníkmi polície vykonali všetky potrebné úkony a pozostatky transportovali do údolia, kde ich odovzdali obhliadajúcemu lekárovi a pohrebnej službe.

 

Nájdenie telesných pozostatkov v Jánskej doline V predpoludňajších hodinách dňa 17.6.2023 nahlásili náhodní turisti...

Posted by Horská záchranná služba on Saturday, June 17, 2023

Len prednedávnom, začiatkom tohto mesiaca, bolo nájdené telo mŕtveho turistu na turistickom chodníku neďaleko Krásnohorskej dlhej lúky. 

Viac o téme: Telesné pozostatkyHZSJánska dolina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu