Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhadná smrť na turistickom chodníku pri Rožňave: Muž (†49) mal pri sebe len ruksak a bol nahý! Ako zomrel?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Horská záchranná služba)

ROŽŇAVA - Na turistickom chodníku neďaleko Krásnohorskej dlhej lúky našli vo štvrtok telo mŕtveho turistu. Muž bol bez oblečenia a pri sebe mal len ruksak, pričom veci mal uložené vedľa seba.

Hrôzostrašný nález! Mŕtveho 49-ročného muža na turistickom chodníku spozorovali okoloidúci turisti. Ide o fekventované a medzi ľuďmi obľúbené miesto. Turisti okamžite zalarmovali pomoc a na mieste zasahovali kriminalisti aj Horská záchranná služba.

Zvláštnosťou je, že muž nemal na sebe oblečenie, ale to bolo poukladané vedľa neho aj s fľaškou vody. Na sebe mal len ruksak. Informujú o tom tvnoviny.sk. Muž na sebe nemal viditeľné poranenia a obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie. "Aj napriek tomu, že telo osoby bolo nájdené obnažené, osoba na sebe nemala žiadne viditeľné zranenia," uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

archívne video

Maďarskí záchranári vyzdvihli z Dunaja vrak potopenej vyhliadkovej lode

Dodala, že polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Bližšie okolnosti súvisiace s nálezom tela nebohého sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," povedala hovorkyňa.

Viac o téme: SmrťTuristaPolícia Nahý turista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu