Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nočná mora v Trenčíne: Koncert Rammsteinu sprevádzalo dopravné peklo! Ľudia stáli v kolónach dlhé hodiny

V hodinových kolónach stáli návštevníci koncertu až do skorých ranných hodín.
V hodinových kolónach stáli návštevníci koncertu až do skorých ranných hodín. (Zdroj: SITA/Marek Lukáč, Facebook/ Polícia SR - Trenčiansky kraj)

TRENČÍN – Stredajší koncert nemeckej skupiny Rammstein so sebou priniesol vlnu kontroverzie. Nech už domáci Trenčania stáli na akejkoľvek strane bariéry, nepríjemnostiam spojeným s touto akciu sa nevyhol ani jeden z nich. Svoje o tom vedia aj samotní návštevníci koncertu, ktorí strávili v kolónach dlhé hodiny a domov sa niektorí dostali až ráno. Podľa polície bol však priebeh bezproblémový.

Na Rammstein prišlo už 33-tisíc ľudí. (Zdroj: FB/Polícia Trenčiansky kraj)

Koncert legendárnej kapely Rammstein, ktorého hlavným dejiskom bolo trenčianske letisko, navštívili desiatky tisíc fanúšikov zo všetkých kútov Slovenska či okolitých krajín. Pokiaľ sa však rozhodli na koncert dopraviť autom, po skončení nezabudnuteľnej šou ich čakalo trpké prekvapenie. Do auta si mohli pokojne zbaliť vankúš s perinou, keďže prejsť pár kilometrovú trasu trvalo po skončení koncertu aj niekoľko hodín.

Dopravná situácia v okolí Trenčína pre koncertom Rammstein (Zdroj: Facebook/Polícia - Trenčiansky kraj)

„Len v areáli letiska parkovalo 6000 vozidiel a ďalšie stovky až tisíce vozidiel parkovali v priľahlom okolí,“ informovala polícia. Niet sa preto čo čudovať, že bežná cestná komunikácia nezvládla takýto nápor. 

„V kolóne sme stáli štyri hodiny, a to sme vyrážali medzi prvými. Ráno som si prečítal, že niektorí návštevníci tam skysli až do rána, masaker,“ povedal pre Topky jeden z návštevníkov koncertu.

 

‼️PRÁVE TERAZ SA NÁM PODARILO SPUSTIŤ DRUHÝ SMER Z PARKOVISKA KONCERTU‼️ 👉 Vozidlá budú môcť opustiť parkovisko aj...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Wednesday, June 14, 2023

Polícia však skoro ráno informovala, že z letiska sa im podarilo zabezpečiť alternatívnu trasu. „Práve teraz sa nám podarilo spustiť druhý smer z parkoviska koncertu. (...) Účastníci koncertu Rammstein, buďte trpezliví,“ napísali na sociálnej sieti. Neskôr konštatovali, že priebeh dopravy bol bezproblémový a zaobišiel sa dokonca bez dopravných nehôd a škodových udalostí.

Viac o téme: PolíciaTrenčínRammsteinParkoviskoDopravaKolónyKoncer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu