Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

AKTUÁLNE Najhoršie obavy sa potvrdili: Telo 4-ročnej Stelky vyplavila rieka Ondava!

Pátranie po 4-ročnej Stelke
Pátranie po 4-ročnej Stelke (Zdroj: Polícia)

STROPKOV - Len štvorročná Stelka, spadla do rieky Ondava 19. mája. Polícia po nej vyhlásila pátranie, no keďže dievčatko strhol silný prúd, nádej, že ju nájdu živú, bola slabá. teraz sa potvrdili najhoršie obavy.

Informáciu o páde dieťata do vody prijali policajti na linke 158 v piatok 19. mája okolo obeda. Pátranie však bolo neúspešné a dievčatko sa nepodarilo nájsť. "V súčasnosti prebiehajú všetky činnosti, ktoré smerujú k získaniu ďalších informácií o tejto udalosti, ako aj k nájdeniu dieťaťa," infomovala vtedy polícia Prešovského kraja.

Najhoršie obavy sa však potvrdili a telo dieťaťa bez známok života vyplavila rieka Ondava cez víkend. Polícia však až teraz potvrdila, že išlo o nezvestnú Stelku. "Nezvestné dievčatko bolo nájdené v rieke Ondava v katastrálnom území mesta Stropkov žiaľ, už bez známok života," informovala prešovská polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Dvaja cyklisti zrazili maloletého chlapca, banskobystrická polícia po nich pátra (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

"Okresné riaditeľstvo PZ vo Svidníku sa chce týmto poďakovať všetkým, ktorí nápomocní pri pátraní po nezvestnom dievčatku a to hasičom, Pátraciemu tímu Východ ako aj všetkými dobrovoľníkom," dodali policajti.

Viac o téme: DieťaPátranieNezvestnáOndavaStelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu